NA INSTAGRAMU

Ecija Ojdanić pokazala kako izgleda subotnje jutro za nju: 'Naša špica trajala je 25 kilometara'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram/ ecijaojdanic
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
04.12.2021.
u 19:15
U komentarima su joj pratitelji pružili podršku. Ostavili su brojne emotikona srca i pljeskanja.
Pogledaj originalni članak

Glumica Ecija Ojdanić (47) na svojem je Instagram profilu podijelila kako ona provodi subotnje jutro. Ojdanić je otkrila da se odlučila za malo drugačiju špicu. Na fotografiji glumica pozira s kolegama iz atletskog kluba, a u objavi se vidi i da su subotnje jutro proveli trčeći. „Subota je dan za špicu. Naša špica trajala je 25 kilometara, i to od srednjeg mosta, preko Jaruna, Trešnjevke, Črnomerca, pa sve do Lukšića i nazad“, napisala je glumica u opisu. U komentarima su joj pratitelji pružili podršku. Ostavili su brojne emotikona srca i pljeskanja. 

Inače, Ojdanić često sa svojim pratiteljima dijeli fotografije iz teretane gdje redovno vježba te s trčanja. Često se radi i o zajedničkim objavama s glumcem Slavkom Sobinom. Na društvenim mrežama dijeli i obiteljske fotografije, a jedna od posljednjih je i ona u kojoj čestita sinu Jakovu rođendan. "Ova beba koju držim u naručju slavi veliki dvanaesti rođendan! Sve moje najvrjednije stane u ovaj zagrljaj, i kuće,i najluđa putovanja, i najuspješnije predstave, i nagrade, i tajni računi na Kajmanskim otočjima! Da si i dalje, i zauvijek, nasmijano, vedro dijete koje širi ljubav i zafrkanciju! I neka nam jedini kamen smutnje bude što ja navijam za Hajduk, a ti za Dinamo! Volimo te, Milo dijete naše! Tvoji mama, tata i seka Cvita!", napisala je i objavila fotografiju na kojoj u naručju drži sina dok je još bio beba.

VIDEO Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu: 'Ne mogu reći tko je odgovoran, ali znam da nisam ja'

 reći tko je odgovor

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.