manekenka

Dva mjeseca nakon poroda Irina zadivila savršenom figurom

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters (Ilustracija)
Irina Shayk
Foto: Instagram
irina shayk
Foto: Press Association/Pixsell
irina shayk
Foto: Instagram
Irina Shayk
Foto: Instagram
Irina Shayk
24.05.2017.
u 13:59
Anđelica Victoria's Secreta Irina Shayk crvenim tepihom filmskog festivala prošetala se u prozirnoj žutoj Versaceovoj haljini
Pogledaj originalni članak

Prošla su dva mjeseca otkako je rodila, a Irina Shayk već je vratila svoju manekensku liniju.

Anđelica Victoria's Secreta jučer se u prozirnoj žutoj Versaceovoj haljini prošetala crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu i sve zadivila besprijekornom figurom. Irina i glumac Bradley Cooper u ožujku su postali roditelji djevojčice Lee De Seine. 

Manekenka je za ovaj styling, koji savršeno ističe njezine atribute, od obožavatelja dobila samo pohvale. 

 

 

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
Toddetski
07:40 25.05.2017.

Na čiju štetu ona izgleda ovako ljepo? Djeteta? Majka koja bi trebala dojiti svaka dva sata i biti uz malo dijete nađe vremena da se prešetava po nekakvim tepisima.