Pohvalila se

Duje Ćaleta - Car i njegova Adriana u poznatom društvu na gala večeri

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Foto: instagram.com/adrianadurdevic
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Prpić/Hrvoje Jelavić/Pixsell/Press Association
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
24.04.2019.
u 14:23
Prelaskom u nogometni klub Olympique de Marseille par se preselio u Francusku te su započeli zajednički život, a romantike im, čini se, još uvijek ne nedostaje.
Pogledaj originalni članak

Adriana Đurđević, ljepotica koja je zarobila srce našeg poznatog nogometaša Duje Ćalete-Cara, na svome se Instagram profilu pohvalila u kakvom su se društvu sinoć proveli ona i njezin dečko.

Na gala večeri u Marseilleu ovaj se par našao u društvu popularne glumice Pamele Anderson i francuskog nogometaša, Adila Ramija. Večeru je organizirao klub u kojem igra Car, Olympique de Marseille, a mlada pravnica iz publike je bodrila dečka nogometaša. Na Instagramu je objavila i video s porukom "Zgodan si".

Duje je za ovu prigodu izabrao karirano sivo odijelo, dok je Adriana zablistala u elegantnoj crnoj haljini. Lijepa Adriana svoje odjevne kombinacije voli dijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama, a često objavljuje i slike s nogometašem kojima je par brzo "kupio" simpatije javnosti.

Podsjetimo, prelaskom u nogometni klub Olympique de Marseille par se preselio u Francusku te su započeli zajednički život, a romantike im, čini se, još uvijek ne nedostaje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
mare0801
19:55 24.04.2019.

ma dobro je rekao Ćiro jednom, ti momci do dvadesetih samo treniraju i nemaju prebijene. I kada krenu zarađivati, onako zelene, zaskoče ih već utrenirane hostese, misice, promotorice klubova i nešto zeru ekonomistica i pravnica.

SA
sani1
17:01 24.04.2019.

Gadljivo