Novo lice

Drele više nema angažman na RTL-u, kviz 'Pet na pet' ima novog voditelja

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
04.06.2018.
u 11:04
Omiljeni voditelj Davor Dretar Drele nije više voditelj ovog kviza jer u novoj sezoni kviz vodi poznati radijski voditelj Daniel Bilić.
Pogledaj originalni članak

Omiljeni kviz RTL-a, „Pet na pet“ vraća se u eter 5. lipnja, u 20 sati!

Ali omiljeni voditelj Davor Dretar Drele nije više voditelj ovog kviza jer u novoj sezoni kviz vodi poznati radijski voditelj Daniel Bilić.

Iako je Daniel ponajprije radijski voditelj, ovo mu nije prvo televizijsko iskustvo. Prije pet godina bio je jedan od četvorice komentatora/panelista kojeg su gledatelji RTL-a u večernjim satima mogli gledati i nasmijati se uz zabavnu emisiju ''Komikaze'', doznajući usput što se sve taj dan događalo u državi.

Ovog puta Daniel će gledatelje i natjecatelje zabavljati u kvizu ‘'Pet na pet'’, gdje dva tima, koja čine članovi obitelji, prijatelji, supružnici ili kolege s posla, pokušavaju pogoditi koji je odgovor stotinu prije anketiranih ispitanika najčešće ponudilo na dano pitanje.

Daniel je rođen u Zadru u srpnju 1982. godine. ''Rođen sam istog mjeseca kada je čovjek u Kaliforniji zavezao balone za stolac i poletio gotovo pet kilometara u zrak i kada se dogodila najdulja pomrčina Mjeseca u 20. stoljeću'', objasnio je Daniel koji obožava raznorazne trivijalnosti pa će se odlično uklopiti u format showa kojem se silno veseli.

Svoje stvaralaštvo (čarobno nestajanje hrane i magično punjenje pelena, kako kaže), nastavlja u Zagrebu, s istim žarom. Osnovnu školu pohađa na zapadu – u zagrebačkom naselju Rudeš. ''Padale su prve ljubavi, trešnje (koje smo krali stričeku Darku... ne, nemam se namjere ispričavati... on ih je jednostavno imao previše samo za sebe)'', otkriva Daniel.

Foto: RTL

''Da, bio sam veliki okrugli štreber s polo majicama koji se baš i nije odlikovao atletskim sposobnostima'', priznaje radijski voditelj Yammat FM-a. To je pokušao promijeniti početkom srednje škole kad se počinje baviti ragbijem, sportom za koji ima samo lijepe riječi. No, priznaje, ni to nije povećalo njegove šanse kod ženske populacije jer je, kako one i same kažu - neozbiljan. ''Ali, baš ta neozbiljnost danas mi plaća kredit za auto i pokoje pivo s dečkima u birtiji'', ponosan je Daniel.

Sada je već 17 godina na radiju i kaže kako se nada da olakšava ljudima početke radnih dana.

''Sada ću im olakšati i dio dana kada dođu kući i uključe televizor. Više me nitko neće moći izbjeći", kaže novi voditelj dodajući da će natjecateljima biti najbolji prijatelj. ''Znate kako je to s najboljim prijateljima, oni će ti prvi reći da si nešto pogrešno napravio, zezat će te gdje treba i gdje ne treba. Uglavnom, nije dobro biti najbolji prijatelj'', otkriva Bilić koji je, priznaje, i sam obožavatelj kviza ''Pet na pet'', pa mu je zato drago što je baš on postao voditelj.

''Uzbuđen sam što ću moći legitimno vaditi mast natjecateljima i vjerujem u podmićivanje. Dakle, budući da sam ja domaćin, očekuje se, kad dođeš k nekome, da nešto i doneseš. Pa eto, svi su pozvani da se prijave, ali bez darova ne moraju dolaziti'', šali se novi voditelj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

DO
dom7
12:06 04.06.2018.

kviz lakrdija

ZA
zagi101
12:24 04.06.2018.

Pokušao sam jednom gledati taj kviz ali sam odustao kad sam vidio koja je to idiotarija.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:28 04.06.2018.

Jako loš izbor Bilić ima neki čudan iritantan nastup na radiju, naporan za slušati...5 na 5 je smeće od emisije, ukratko, kakva emisija takav i voditelj...sreća da postoji daljinski uređaj.