VODITELJICA I GLUMICA

Doris privukla pažnju novom objavom, pratiteljica upozorila: 'Pazi da ne postaneš umjetna'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot HRT
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Facebook
21.11.2020.
u 12:52
Doris Pinčić jedna je od omiljenih Hrvatica na Instagramu, a tamo je kroz pet godina prikupila 250 tisuća pratitelja.
Pogledaj originalni članak

U najnovijoj objavi omiljena voditeljica Doris Pinčić pozira s čašom svježeg soka od naranče u krevetu te daje savjete kako očuvati imunitet. Broji oko 250 tisuća pratitelja koji svakodnevno komentiraju njezine objave iz svakodnevnice koju Doris rado s njima dijeli. Ipak, na posljednjoj fotografiji, pratiteljica joj se obratila s jednom molbom.

- Prirodna ljepotica i pazi na sebe da ne psotaneš umjetna. Umjetnih imamo i previše - napisala joj je dobronamjerno, a komentari poput "Lijepa, oko moje lijepo", "Predivna si", "Pre pre", "Ljepotica" nastavili su se nizati.

Foto: Instagram
Doris Pinčić

Jedna je od najomiljenijih Hrvatica na Instagramu, a mnoštvo pratitelja prikupila je unazad pet godina otkako se pridružila toj brzo rastućoj mreži.

Podsjetimo, Doris je nedavno zabrinula pratitelje nakon što se s nogama punim ogrebotina i modrica pojavila u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Kanije je otkriveno da je pala s motora tijekom snimanja emisije u vlastitoj produkciji. Tada je poručila svojim obožavateljima: "Malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu."

Foto: Instagram/PIXSELL
Foto: Instagram
Doris Pinčić javila se iz bolnice: 'Dobro jutro'
Foto: Ilustracija, Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vedra i nasmijana Doris Pinčić Rogoznica na otvorenju Sportskih igara mladih u Prelogu
Foto: Instagram
Doris Pinčić

Voditeljica je, naime, snimala na Ižu novi video za svoj projekt Kuhinja babe Eve i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem. Za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu.

Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. Nakon što su fotografije njezinih ozljeda dospjele u javnost brojni obožavatelji voditeljici su poželjeli brz oporavak.

 

 


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:15 21.11.2020.

A i ja svašta kliknem i još napišem i komentar 🤦🏻‍♂️

DU
Deleted user
14:16 21.11.2020.

Hvala bogu evo je

DU
Deleted user
08:57 23.11.2020.

I to mi brišete... baš ste liberalno-zeleni (iza uha). Napisao sam da Pinčićka i ostane na Instagramu gdje ju prati onaj tko to želi, a da ne mora još i ovdje na Večernjaku svaki dan isakakati iz paštete. Mi je ne pratimo, znači: briss!