SUPERPAR

Doris i Boris se pojavili zajedno u emisiji: Vrijeme je za jednu tužnu vijest

Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
14.10.2020.
u 11:31
Bivši bračni par pojavio se u "Superparu" i iznenadili su natjecatelje objavom.
Pogledaj originalni članak

Natjecatelje RTL_ovog showa "Superpar" posjetili su Doris Pinčić i Boris Rogoznica koji su u trenutku snimanja ovog showa još bili u braku, a Doris je tada još imala angažman na RTL-u. 

-  Bok superparovi, kako ste? Pratim ja vas kroz vaše izazove i vidim da se često osjećate kao katastrofa parovi pa ako ste mislili da ste katastrofa od para, niste vidjeli nas.  Stižemo vam malo poremetiti planove - poručili su u videu koji su poslali kandidatima Doris i Boris. Neki od natjecatelja u showu nisu ni znali  da su glazbenik i glumica u braku, nju su prepoznali kao glumicu iz serije "Larin izbor". 

Stjepan Vujnović Balcano rekao je kako ne zna ni kako Boris izgleda, a ubrzo nakon toga natjecateljima su se pridružili Boris i Doris. Iznenadili su sve natjecatelje kada su im najavili kako u emisiji nema više voditelja Enisa Bešlagića.  - Sada je vrijeme da vam kažem jednu stvarno tužnu vijest, kao što ste primijetili Enisa nema. - rekla je Doris, a kasnije je Enis rekao kako je dobio novi posao o čemu će više gledatelji saznati u sljedećoj emisiji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:30 14.10.2020.

Prestrašno...

ZV
zvonkac
11:53 14.10.2020.

Dosadili ste bogu i ljudima sa njima, koliko vam to plaća dotična.