Prekid suradnje

Direktor marketinga VS-a progovorio o odlasku prelijepe Doutzen Kroes

Foto: Instagram
Doutzen Kroes
Foto: Instagram
doutzen
Foto: Instagram
Doutzen Kroes
Foto: Instagram
Doutzen Kroes
24.02.2015.
u 16:17
Jedna od najljepših Viktorijinih anđelica 'svojih krila' odrekla se još u prosincu prošle godine.
Pogledaj originalni članak

Samo dan nakon što je direktor marketinga VS-a Ed Razek priopćio kako ih zbog novih izazova napušta 22-godišnja Karlie Kloss, potvrđena je još jedna loša vijest za sve obožavatelje brenda Victoria Secret.

Predivne anđelice krajem prosinca napustila je i jedna od njihovih najljepših članica Doutzen Kroes, a vijest o njenom odlasku Razek je na svom Instagramu potvrdio tek sada.

– Nakon što sam objavio da Karlie Kloss napušta VS, dobio sam mnogo upita zašto se nisam oglasio o odlasku Doutzen Kroes krajem prošle godine. Pošteno pitanje. Jednostavan odgovor jest da sam trebao – napisao je direktor marketinga VS-a pa pojasnio odlazak 30-godišnjeg modela.

Doutzen je imala primamljivu ponudu u Europi koju je prihvatila. Nije došlo do konflikta ni neprijateljstva. Imala je odličnu poslovnu priliku i ja sam htio biti pošten prema nekome kome se divim. To je sve. Iskreno, vjerujem da je Doutzen jedna od najljepših na svijetu. I to sam joj rekao mnogo puta. A sada to znate i vi – poručio je Razek. 

Stopama Karlie Kloss i Doutzen Kroes uskoro bi mogle krenuti još dvije anđelice. Naime, već se neko vrijeme nagađa da bi najpoznatiji brend donjeg rublja ove godine mogle napustiti Alessandra Ambrosio i Adriana Lima.

 

>>Slavna ljepotica napušta Viktorijine anđelice

>>Prekrasna anđelica VS-a ovako provodi svoja jutra

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
12:24 26.02.2015.

zaželjele su se hrane....