Razvod od glazbenika

Deset godina nakon tajnog vjenčanja raspao se brak voditeljice Anje Alavanje

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
samuraj
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Anja Alavanja Romac
04.01.2021.
u 18:25
Anja i 15 godina stariji Željko Romac imaju dva sina i ostali su u prijateljskim odnosima i nakon razvoda.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Anja Alavanja više nije u braku s glazbenikom Željkom Romcem s kojima ima dva sina. Ovaj par već nekoliko mjeseci službeno više nije u braku, a sada je Anja prvi put to i javno otkrila. - Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa - rekla je Anja za Gloriju.

Za 15 godina starijeg glazbenika koji je i diplomirani agronom i magistar ekonomije, TV voditeljica se udala prije deset godina i to u tajnosti na Mauricijusu. Sljedeće godine postali su roditelji dječaka Jakova, a tri godine kasnije stigao im je i sin Ivor. Iako više nisu u braku Anja i Željko i dalje su prijatelji i zajedno će se brinuti o sinovima, a želeći sačuvati svoju i Željkovu privatnost voditeljica nije htjela puno pričati o svom razvodu. Pričajući prije koju godinu u intervju za Večernji Anja je otkrila jesu li njezini sinovi pokupili glazbeni gen od tate.

- Imaju nevjerojatan sluh na tatu. Stariji Jakov odlično pjeva engleski, a trenutačno obožava Justina Timberlakea i onoga koji pjeva “Human”. Imaju talent i za švrljanje okolo, tu su na mamu, i vole da im, kako se kaže, “rit vidi puta”. - rekla je tada.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar KalebJosua
KalebJosua
18:58 04.01.2021.

Zašto reklamirate nebitne, nepoznate i njihove neuspjeha!? Ništa o mojoj baki i njenih uspješnih 50 godina braka, ona bi vam otkrila tajne kako živjeti u ljubavi dugo i sretno!

Avatar Tombstone
Tombstone
19:29 04.01.2021.

Doduse ne znam sto doticna vodi ali Romac je agronom cija firma se bavi prodajom sjemenja. To sto svira gitaru i tu i tamo je bio u pratecem bendu M. Savica ne cini ga glazbenikom.

8I
8ivan2
20:46 04.01.2021.

Jako bitno. Zaboravili ste jos spomenuti i koje pahuljice jede za dorucak.