Dugogodišnja ljubav

Danijela Martinović i Petar Grašo uskoro će pred oltar!

Foto: Marko Prpić/Pixsell
danijela martinović petar grašo
Foto: Anto Magzan/Pixsell
danijela martinović petar grašo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
danijela martinović petar grašo
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
petar grašo
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
petar grašo
22.05.2015.
u 21:20
Jedan od najdugovječnijih domaćih estradnih parova svoju ljubav uskoro će okruniti brakom.
Pogledaj originalni članak

Danijela Martinović i Petar Grašo nakon 20 godina poznanstva i ljubavi odlučili su uploviti u bračnu luku. Sretnu vijest pjevačica je potvrdila za In Magazin.

-Neću vam otkriti detalje, ali bit će to vrlo brzo- kazala je samozatajno Danijela, dok se njen partner u pozadini zadovoljno osmjehivao.

Iako je sretan par u intervjuima često isticao da im ne treba službena potvrda ljubavi i da im papir ništa ne predstavlja čini se da su se ipak predomislili. Nakon vjenčanja zasigurno će stići i prinova koju oboje priželjkuju. Budućim mladencima želimo svu sreću!

>>Danijela Martinović i bračni par Huljić u novom pohodu na radijske etere

>>Danijela Martinović zablistala na otvorenju Cro A Portera

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
22:47 22.05.2015.

Nakon 20 godina im odjednom znaci brak nesto? Dajte molim vas sa tim spikama. Ako ih vec furate, furajte do kraja. Inace je samo tjesenje i laganje samom sebi zbog onog drugog partnera kojem se bas i nece...

AS
a_sutra
22:39 22.05.2015.

...sve najbolje u braku...

FA
Fatty
00:31 23.05.2015.

Šta o tome misli Dino? Zar se njega ništa ne pita?