NA SETU SERIJE

Cigi se prisjetio svog upucavanja Stankoviću: 'Aco je kao staro vino'

Foto: Instagram
Foto: Screenshoot HRT
Aleksandar Stanković
Foto: Screenshot
Foto: HRT/Screenshot
Aleksandar Stanković
Foto: Emica Elveđi/PIXSELL
Neven Ciganović
Foto: HRT
Foto: HRT screenshot
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Neven Ciganović
Foto: Instagram
Neven Ciganović
11.05.2021.
u 13:45
– Ja, kad se upucavam, ne odlazim bez broja telefona. A koliko se sjećam, nismo se čuli od tada. No nikad ne znaš, Stanković je kao vino,  što stariji to bolji. Drago mi je da se sjeća našeg susreta i toga da smo dijelili garderobu – rekao nam je Ciganović.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Aleksandar Stanković u Podcast Inkubatoru ispričao kako mu se na snimanju serije "Bitange i princeze" upucavao Neven Ciganović, javio nam se i popularni Cigi i rekao kako se samo šalio.

– Pa naravno da je bila za*ebancija. Ja, kad se upucavam, ne odlazim bez broja telefona. A koliko se sjećam, nismo se čuli od tada. No nikad ne znaš, Stanković je kao vino,  što stariji to bolji. Drago mi je da se sjeća našeg susreta i toga da smo dijelili garderobu –  rekao nam je Ciganović. 

Podsjetimo, Stanković je voditelju Marku Petraku ispričao o svojim iskustvima na setu "Bitangi i princeza", gdje je glumio u dvije ili tri epizode popularne serije. 

– Dobra su mi iskustva s redateljem Kulenovićem. Pokušavao sam, ali se vidjelo da sam ja strano tijelo na setu –  rekao je Stanković. 

– Ciganović mi se upucavao u svlačionici, malo mi je bilo i neugodno. On je dosta izravan. Ne znam je li se za*ebavao ili nije, ali ostao sam paf. Drag čovjek, ne poznajem ga toliko dobro – kazao je Stanković. – Ima neke neposrednosti i simpatičnosti – dodao je Stanković. 

Između ostalih anegdota, ispričao je i konačno priznao kako je jedan od legendarnih intervjua s Letom 3 koji je bio prekinut nekoliko minuta prije kraja – bio kompletno insceniran, a priznao je i svoja politička uvjerenja – da je ljevičar. 

VIDEO: Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DO
DonQuijote
14:29 11.05.2021.

Homici se prepoznaju međusobno. Problem je kada jedan tvrdi da nije homic

Avatar Веселин Кубурић - Канџија
Веселин Кубурић - Канџија
15:00 11.05.2021.

Znaci ponuda je otvorena...Stankovicu nije se zezao!

Avatar MK3
MK3
15:16 11.05.2021.

...a priznao je i svoja politička uvjerenja – da je ljevičar (ili misli da su ljudi glupi ili je sam glup ako misli da to treba priznati). Ma dugo govorim da bi NU2 mogao preimenovati u LET3...