Prve reakcije

Branimir Mihaljević nakon šoka u Rotterdamu: Siguran sam da smo zaslužili proći u finale

Foto: vl
Foto: VL
Foto: Instagram/EBU/THOMAS HANSEN
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.05.2021.
u 23:25
Albini je izmaklo veliko finale Eurovizije
Pogledaj originalni članak

Iako su bili prepuni pozitivne enrgije i slovili za favorite, tim Albine Grčić ipak nije uspio ući u finale ovogodišnje Eurovozije. Mnogi to smatraju nepravednim, društvene mreže pune su podrške lijepoj Splićanki koja je odlično odradila nastup, no nažalost ne dovoljno za veliko finale. Prvi se o tome oglasio autor pjesme Branimir Mihaljević koji je kazao:

Toliko sam ponosan. Albina, cijeli tim i sve što smo zajedno u posljednjim mjesecima napravili da Vam to ne mogu riječima opisati. Siguran sam da smo zaslužili večeras proći u finale.  Primali smo sve vaše poruke i svu dobru energiju koju nam šaljete. Ne pamtim ovakvo zajedništvo oko jedne pop pjesme. ️ Hvala HRT-u i Universal Music Hrvatska na podršci u svim segmentima. Srce ko kuća!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ZA
zagabria5
00:02 19.05.2021.

Sve skupa osrednje, od nastupa do glasa, aranžmana, pjesme, originalnosti itd. SSugestija autoru, kada bude više vremena provodio radeći a manje po kafićima i okolo onda se valjda bude vidio rezultat. Bez muke nema nauke, to naši nikako da shvate

HA
Hanok
01:12 19.05.2021.

Hrvatski tviteraši, koji “luzerski” izraz. Uopće nemamo svoj identitet

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
01:21 19.05.2021.

Gospon Mihaljević, molim vas nemojte više nikada ništa skladati. Nazvati ovo pjesmom je uvreda cjelokupnoj povijesti glazbe.