Poruka

Bitorajac se obrušio na direktora programa Nove TV, a Mešinu poručuje da izdrži

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: PR FOTO
Supertalent
Foto: PR FOTO
Supertalent
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Instagram
02.10.2019.
u 18:32
Rene od ove sezone više nije dio voditeljskom tima showa Nove TV "Supertalent"
Pogledaj originalni članak

Počela je nova sezona "Supertalenta" na Novoj TV, a ovaj put najveća je novost promjena u voditeljskom timu.

Mjesto Renea Bitorajca sada je zauzeo  bivši HRT-ovac Frano Ridjan, a neki od gledatelji koji su tijekom godina navikli da show u paru vode Igor Mešin i Rene Bitorajac još se nisu navikli na ovu promjenu. Komentirali su to i ispod nekoliko objava na službenoj Facebook stranici Supertalenta.

- Hoćemo Renea. Di je Rene? Bez Renea to nije to. Rene Bitorajac vrati se. Ti i Mešin ste zajedno vrh - pisalo je u nekoliko komentara. Razveselilo je bivšeg voditelja Supertalenta činjenica što nedostaje gledateljima, napisao je to i na Instagramu ali i dodao kako ovom objavom ne likuje.

Foto: Instagram

- Ne likujem ni malo, za sve treba vremena, ali ti je drago kad vidiš da nekome fališ tamo gdje te više nema. Uzeo bih direktora programa Nove TV  Georga Makrisa za PR-a ali se tip ne zna razgovarati da je to čudo jedno. Igore izdrži. Ekipi fala na podršci - piše Rene u ovoj objavi u kojoj se obrušio na direktora programa Nove TV.

Od Nove TV zatražili smo komentar na ovu Reneovu objavu, a njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

- Supertalent  je jedan od najuspješnijih televizijskih projekata uopće na tržištu te uspjeh duguje vrhunskom timu koji broji preko 100 
profesionalaca u različitim sektorima. Supertalent je s prvom epizodom  nove sezone polučio izuzetan uspjeh. Svaki pojedinac ima pravo izraziti svoje mišljenje na društvenim mrežama, no Nova TV ih nema praksu komentirati.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

Avatar transdanubier
transdanubier
19:07 02.10.2019.

zbog ovog ćelavog mediokriteta već godinama ne pijem svoje omiljeno pivo "žuju". zgadio mi ju je do konca života svojim bljuvotinama od prije nekoliko godina!

OI
Oidar
19:21 02.10.2019.

Iskomplesirana spodoba

KU
Kultura
19:46 02.10.2019.

Bitorajac je kao nenadoknadiv. Mos mislit. Umisljeni narcisoidni....