oglasila se

Bahra otkrila zašto hitno traži novi stan i u kakvoj je financijskoj situaciji: Ne razumijem ljude koji se smiju tuđoj nevolji

Foto: RTL/Screenshot
Bahra Zahirović
Foto: RTL
Bahra Zahirović
Foto: RTL
Foto: RTL
Bahra Zahirović
Foto: RTL
Bahra Zahirović
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Bahra i Olja iz Ljubavi na selu prošetale splitskim ulicama
Foto: RTL
Foto: RTL/Screenshot
Bahra Zahirović
06.07.2021.
u 13:38
Bahra je sada progovorila o tome zašto se hitno mora iseliti iz stana u kojem je bila dvije i pol godine te o svojoj financijskoj situaciji.
Pogledaj originalni članak

Bivša kandidatkinja showa ''Ljubav je na selu'' Bahra Zahirović (55) na društvenim je mrežama otkrila kako hitno mora iseliti iz stana u kojem je donedavno živjela te pronaći novi smještaj. U potrazi joj pomaže i Ines Petrić (46) koja je u istom showu već pet puta tražila ljubav. 

Bahra je sada progovorila o tome zašto se hitno mora iseliti iz stana u kojem je bila dvije i pol godine te o svojoj financijskoj situaciji. 

– Razlog moje selidbe jest to što je gazda morao renovirati krovište, a kuća se navodno i prodaje pa moramo izaći. Tu sam živjela dvije i pol godine, sve je bilo u redu… Sada moramo van u najkraćem roku, do kraja sljedećeg tjedna moramo izaći iz stana – kaže Bahra koju je stanodavac iznenada obavijestio o selidbi.

– To nam je rekao dosta ubrzano i nenadano, ja sam se osjećala jako nezgodno s obzirom na to da smo prijateljica i ja tu živjele dvije i pol godine i bile smo zadovoljne jer je bio povoljniji najam – kazala je Bahra za RTL.hr te dodala i da gleda razne oglase, no ima puno neurednih stanova koji su skupi. Naglasila je i da ima problem s financijama. 

– Imam na leđima jednu ovrhu koju nisam stekla svojom krivnjom nego sam pomagala prijateljevu nećaku. I to je razlog koji me najviše sprečava i zato tražim pomoć – priznala je te otkrila da bi joj idealna bila neka kućica s grijanjem na drva. 
Još jednom je zamolila za pomoć. 

– Ako je netko voljan priskočiti, pomoći, ja bih bila veoma zahvalna. Imam jako mala primanja, nemam ni od koga pomoći u životu. Jedino bih zamolila ljude koji nisu voljni pomoći da barem ne pišu zlobne komentare, to me vrijeđa i ne razumijem ljude koji se smiju tuđoj nevolji. I ja se uvijek trudim svima dati podršku – zaključila je. 

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
15:11 06.07.2021.

pa dobro, Bahra, jesi li ti namlatila ikakve pare na erteelu ili su te preveslali?

DU
Deleted user
14:38 06.07.2021.

Gdje je sada Lana Jurčević?

Avatar Babajaga
Babajaga
15:32 07.07.2021.

Draga moja Bahra,svi smo cijeli vrijeme tvojeg glumljenja imali dojam,da ti jako lijepo zivis u odnosu na ostatak ljudi koji kopaju po kontejnerima. Ne zamjeri,ali kako si ti skolovana i svjetska zena,vjerujem da ces se ti snaci u zivotu i bez nase pomoci