LJUBAV JE NA SELU

Bahra o novoj Marijanovoj curi: 'Uvaljavala' sam joj sve jezike, da vidim gdje bih je mogla pridobiti'

Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
06.05.2021.
u 16:10
- U emisiji sam malo svega povezala, i francuskog i engleskog i njemačkog, zato što sam htjela pomoći i dokučiti nekakvo saznavanje komunikacije s Marijanovom gospođom, pošto nije znala ni engleski ni njemački čisto pričati, kazala je Bahra
Pogledaj originalni članak

Bahra Zahirović, omiljena kandidatkinja showa "Ljubav je na selu" u jučerašnjoj emisiji pohvalila se kako zna nekoliko stranih jezika, a za RTL se prisjetila svojih najdražih putovanja. Tako je prije nekoliko godina radila kao njegovateljica u Düsseldorfu, a njemački način života joj se sviđa.

- Ovo sve vrijeme što sam provela tamo, najviše sam naučila pravilni način življenja. Sviđa mi se jako bonton kulture i pristupa, suradnje, čistoće i poštenja. Nijemci su po pitanju na naše ljude temperamentni, naši su ljudi ipak malo topliji, strastveniji. Nijemci su kulturniji, pristupačniji, imaju jedan povučeni način kulture i ponašanja, pogotovo prema ženama. Ne vole biti prema ženama egoist, rekla je Bahra i dodala da joj je najdraži grad Stuttgart. Boravak u inozemstvu pomogao joj je da se proba približiti Marijanovoj gošći s Tajlanda, no to joj nije uspjelo. 

- U emisiji sam malo svega povezala, i francuskog i engleskog i njemačkog, zato što sam htjela pomoći i dokučiti nekakvo saznavanje komunikacije s Marijanovom gospođom, pošto nije znala ni engleski ni njemački čisto pričati… Onda sam si mislila - ako je putovala, možda je pokušala izvući neki jezik i da bi se na nekom mogle sporazumjeti. Uvaljavala' sam joj sve jezike, da vidim gdje bih nju mogla pridobiti da nešto odgovori. Davala sam joj mogućnosti!, ispričala je Bahra i dala savjet svima koji žele komunicirati na stranom jeziku. 

- Želim još učiti i voljna sam učiti, ali bih voljela uz nekoga tko zna, da s njim mogu lakše komunicirati. Najbolje je jezik usavršavati direktnom komunikacijom. Teže je kad sam povezuješ glagole, rječnike, pravopis, perfekt. Ja bih se sad trebala samo malo podsjetiti.

Dosta sam ja toga znala, samo malo imam poteškoća s veznicima. Ja, naprimjer, kad bih danas, sutra našla jednog dobrog 'džentlmenta' i da je za moj ukus i po svim pravilima moj odabir, ja bih više voljela da na njemačkom pričamo i da me uputi, a ja da njega učim hrvatski. A engleski bih možda ubacila tu i tamo neku riječ ako bih shvatila da možda nešto bolje razumijem, objasnila je Bahra i dodala da bi se na Marijanovom mjestu sporazumijevala govorom tijela. 

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.