Omiljeni boy bend

Backstreet’s back! Dečki su se vratili i slave 25 godina

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
04.06.2018.
u 08:44
Bend poznat po ‘Larger Than Life’, ‘I Want it That Way’ te ‘Everybody’, prodao je 130 milijuna albuma, a 13 su puta bili na Billboardovoj ljestvici
Pogledaj originalni članak

Najpoznatiji boy-bend na svijetu koji je žario i palio tijekom 90-ih, Backstreet Boys, nastupio je ovoga vikenda na Wango Tango festivalu u Los Angelesu i time najavio svoj povratak.

Nedavno su izdao i novi singl i video za pjesmu ‘Don’t go Breaking my Heart’ koja će se naći na nadolazećem albumu. Novi singl uslijedio je nakon stanke od pet godina. Povratnička turneja poklopila se 25 godina od osnutka BSB-a.

Foto: Reuters/Pixsell

- Naradili smo se u 25 godina. Znamo da ćemo nakon dugo vremena nastupati za fanove, stare i nove. Imamo osjećaj kao da smo tek počeli - rekao je AJ McClean. Obožavatelji su bili oduševljeni kada su najavili da će ponovno krenuti na turneju i imati nastupe uživo. Prvi nastup uoči ljetne turneje imali su na američkom festivalu Wango Tango. Iako su neki zagazili u četrdesete, dečki izgledaju sjajno, a po nastupima je očito da su itekako u formi.

- Kakav show! Naš peti Wango Tango, a nismo mogli zamisliti bolju večer - stoji u objavi na službenom Twitter profilu grupe.
Ovo nije prvi put da je bend najavio povratak. Posljednji put su to učinili 2009. godine kada su u sklopu povratničke turneje ‘’This Is Us’’ posjetili Zagreb. Nicku Carteru (38), Brianu Littrellu (43), Howieju Doroughu (44) i AJ McLeanu (40) tada se nije pridružio peti član, Kevin Richardson (46).

- Nisam imao kako pridonijeti bendu. Htio sam se usredotočiti na privatan život i obitelj. Htio sam za promjenu voditi normalan život. Nisam imao inspiracije - rekao je Kevin koji se bendu ipak vratio 2012. godine.

Prošle godine ponovno su obožavatelje digli na noge najavljujući da će u 2018. godini izdati novi materijal. Ako je suditi po reakcijama na nastup na Wangu Tangu, ‘Beksići’ neće imati problema s prodajom ulaznica.

Bend Backstreet Boys osnovan je 1993. godine, a slavu su postigli istoimenim albumom objavljenim 1996. godine. Osvojili su više od 350 nagrada i prodali oko 130 milijuna albuma. Na ljestvici top 40 Billboarda imali su čak 13 hitova, a neki od njih su ‘Larger Than Life’, ‘I’ll Never Break Your Heart’, ‘Everybody’, ‘Show Me the Meaning of Being Lonely’, ‘I Want it That Way’, i ‘Quit Playin’ Games with my Heart’, ‘The Call’, ‘Shape of My Heart’.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.