vidi probleme

Amerikanka u Hrvatskoj: 'Hrvati su lojalni i religiozni, ali ovo me frustrira!'

Foto: Screenshot
Kaleigh Hendershot
Foto: Screenshot
Kaleigh Hendershot
Foto: Screenshot
Kaleigh Hendershot
10.06.2019.
u 20:22
Kaleigh je kao najveći problem istaknula kompliciranu adminstraciju i nepotizam, na koji stranci nisu navikli. Kazala je kako se zbog toga moraju pripremiti na puno frustracije.
Pogledaj originalni članak

Američka Youtuberica Kaleigh Hendershot na svom je kanalu objavila i treći video u kojem strancima koji se namjervaju doseliti u našu zemlju govori o stvarima koje neće naći na internetu. Kaleigh je kao najveći problem istaknula kompliciranu adminstraciju i nepotizam, na koji stranci nisu navikli. Kazala je kako se zbog toga moraju pripremiti na puno frustracije. 

- Hrvati su jako lojalni i spremni pomoći. To sam i sama više puta osjetila - kazala je Kaleigh u videu i istaknula kako smo tradicionalisti s jakim osjećajem za vjeru. 

-  Hrvati su dosta temperamentni, a razlog tome je južina. Nikad mi se dosad nije dogodilo da je vrijeme utjecalo na moje raspoloženje - kazala je simpatična Kaleigh te dodala kako bi svi koji dolaze kod nas trebali i nešto naučiti o našoj kompliciranoj povijesti. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 60

DU
Deleted user
21:31 10.06.2019.

Aj ti, lipo čerce, doma! Obaša san cilu Balotu, ali nikad, nikad nisan kenja po tuđemu.

Avatar babas
babas
22:16 10.06.2019.

Sve je dobro rekla,vrijeme itekako djeluje na nas,a jedina smo zemlja u EU gdje su autobusi daleko brži od vlakova.

MA
Maiden
21:14 10.06.2019.

Boli me K šta tebe frustrira.