nastavak filma Tomb Raider

Ova ljepotica nova je Lara Croft. Može li nadmašiti slavnu Angelinu Jolie?

Foto: DPA/PIXSELL
Alicia Vikander
Foto: DPA/PIXSELL
Alicia Vikander
Foto: PA/Pixsell
Alicia Vikander
Foto: DPA/PIXSELL
Alicia Vikander
Foto: DPA/PIXSELL
Alicia Vikander
Foto: DPA/PIXSELL
Alicia Vikander
29.04.2016.
u 11:09
Bit će to film o mladoj Lari Croft, u vrijeme kada se upušta u svoju prvu pustolovinu, a pustolovku će utjeloviti Oscarovka Alicia Vikander
Pogledaj originalni članak

Švedska glumica, oskarovka Alicia Vikander naslijedit će Angelinu Jolie u ulozi pustolovke i arheologinje Lare Croft u novom nastavku filma "Tomb Raider", objavio je LA Times.

Bit će to film o mladoj Lari Croft, u vrijeme kada se upušta u svoju prvu pustolovinu, dodaje list. Film će režirati Norvežanin Roar Uthaug. Film će zajednički producirati MGM i Warner, a druge pojedinosti nisu objavljene.

Angelina Jolie glumila je Laru Croft u dva dosad jedina snimljena filma o toj junakinji. Godine 2001. snimljen je "Lara Croft: Tomb Raider", a 2003. "Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života". Nijedan film nije oduševio kritičare, ali je Jolie dobila pohvale za svoju ulogu.

Alicia Vikander (27) ove je godine osvojila Oscara za sporednu ulogu u "Dankinji".

>>Dvojnica Angeline Jolie tuži Murdochov News Corporation

>>Junakinja Resident Evila seksepilnija i od same Lare Croft

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
13:07 29.04.2016.

ovo nije ljepotica.... prosječna cura

LA
lakočemo
13:09 29.04.2016.

mjera za ljepotu se skroz iskrivila

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:24 01.05.2016.

bas me zanima jesu li tvorci ove smijurije ili reporteri koji o tome pisu, pa i vecernjakovci koji to onda prepisuju ikada igrali spomenutu igru, i vidjeli Laru Croft? Jesu li primijetili njene velike sise i guzu, njeno zenstveno tijelo? Ocigledno nisu, jer inace im ne bi palo na pamet postavljati ovakve kosture da je probaju odglumiti. Ova neugledna djevojka sa fotografije bi mozda mogla odglumiti Laru dok je bila 12-godisnjakinja....

Još iz rubrike Showbiz