Kad dosadi svakidašnjica

Žene sve češće varaju svoje muževe i to zbog ovoga

Foto: Thinkstock
Žene sve češće varaju svoje muževe i to zbog ovoga
06.05.2014.
u 21:00
Izjave seksologinje potvrđuju i istraživanja koja pokazuju da se stav žena prema izvanbračnim seksualnim aferama u velikoj mjeri promijenio.
Pogledaj originalni članak

– Nekoć su se žene upuštale u afere zato što su prestale biti zaljubljene u svoje muževe, ali danas to sve češće čine isključivo zbog seksualnog zadovoljstva i uzbuđenja – objašnjava seksologinja Tracy Cox.

– Dakle, i dalje su zaljubljene u svoje supruge, ali su poželjele nešto novo i drukčije – dodaje ona.

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Izjave seksologinje potvrđuju i istraživanja koja pokazuju da se stav žena prema izvanbračnim seksualnim aferama u velikoj mjeri promijenio. Žene se usuđuju raditi ono što prije možda nisu mogle ni zamisliti.

– Naravno da se kod žena javlja krivnja zbog toga, ali naučile su kako je umanjiti. Sebi najčešće govore da zaslužuju sreću te zaslužuju osjećati se živima. Objasne sebi da su dobre majke i dobre supruge te da je afera nešto što će ih malo zabaviti i pružiti im zadovoljstvo – navodi Cox.

>>Zašto udane žene uskaču u krevet s drugim? Anketa otkriva nove razloge

>>Stvarno čudan znak da će vas partner prevariti, a sami ste krivi

>>Preljubnici bi i ovce i novce! Iznenađujući rezultati ankete

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
21:33 06.05.2014.

Tracy Cox? Stvarno? Decki u Vecernjem zaista objavljuju neozbiljne clanke. Zasto se poneki toliko trude da uvedu nemoral u hrvatsko drustvo?

Avatar maraaa
maraaa
22:33 06.05.2014.

varaju i žene i muškarci zato što im svaki dan govorite kako je to u redu, kako trebaju stalno nešto tražiti, tražiti...

AA
aabbcc
21:46 06.05.2014.

Muskarci su krivi sto dozvole sebi da ih tudje zene povaljuju !