Terapija melaninom

Žena s najvećim grudima u Europi promijenila rasu i vjeruje da će roditi crnce!

Foto: screenshot
Žena s najvećim grudima u Europi promijenila rasu i vjeruje da će roditi crnce!
21.01.2019.
u 15:08
Bjelkinja je odlučila promijeniti rasu i podvrgnula se mnogim injekcijama pigmenta melanina kako bi potamnila kožu
Pogledaj originalni članak

Gostovala je u emisiji This Morning na ITV-u. Martina Big, koja je inače model iz Njemačke, rekla je kako je razgovarala s liječnicima i tvrdi da su oni njoj i suprugu Michaelu koji je isto promijenio rasu, rekli da će imati crnu djecu ako zatrudni, prenosi LADbible

Pričala je i o tome kako je provela neko vrijeme u Keniji, kako bi se povezala s kulturom plemena, i da se identificira kao crna žena nakon dvije godine injekcija melanina. 

Foto: screenshot

Osim toga, Martina je i poznata kao žena koja ima najveće grudi u Europi. Nakon operacije rekla je: "Moja djeca bit će crnci. Razgovaram s liječnicima kako bi vidjela je li moje tijelo u redu kako bi začela i mogla dojiti."

Voditeljica emisije This Morning upitala je gošću kako misli da će roditi djecu crne rase rekavši kako to ima veze s genima. 
"Ako rodite bijelo dijete, hoćete li misliti da niste s njime povezani?"
Martina je odmah odgovorila: "Da. To dijete je 'miks' mene i Michaela i vjerujem da će biti crnac ili malo svjetliji, ali nema veze."

Pogledajte reakciju ove djevojčice kada prvi put vidi oca bez brade

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

HO
horton
15:56 21.01.2019.

Ova je bila s crncem pa je smislila uvjerljivu priču za muža :)

IV
ivica.vranjic
15:59 21.01.2019.

Smečernjak!!!!

DU
Deleted user
16:21 21.01.2019.

Da , što si veći glupan ili još bolje glupan i glupača zajamčeno ti je mjesto u medijima . Ako si uz to i sisata sreći urednika nema kraja !!!!!