U NOVOM RUHU

Vikend započnite uz božanstvene gastro priče iz magazina Slano & slatko!

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Vikend započnite uz božanstvene gastro priče iz magazina Slano & slatko!
20.09.2019.
u 11:47
Posjetili smo Takenoko Zagreb i Restoran Korčula i doznali tajne kako savršeno spremiti tunu. Sve to i još puno recepata i sjajnih priča donosi Slano & slatko, koji izlazi u subotu, 21. rujna, samo uz Večernji list. Uz magazin vam darujemo začin za vaš omiljeni gin tonic!
Pogledaj originalni članak

Svi koji se dobro razumiju u hranu znaju da je tuna sad u ''štajunu'', što znači da je sad najbolje doba za uživanje u ovoj vrhunskoj deliciji. Iz tog se razloga naša Petra Balija zaputila u dva ugledna zagrebačka restorana i za vas pribavila savjete od vrhunskih chefova kako pripremiti najbolji sushi od tune, na način koji je nama najbliži i najprirodniji, dakle mediteranski.

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

U društvu istinskih poznavatelja žestokih pića kolega Vitas je razbio neke od mitova o martini-koktelima, dok vas Martina Strukić vodi u zagrebačke restorane u kojima se za pristojnu cijenu možete najesti (a i dobro popiti).

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

I da, našli smo se na maloj prekretnici stoga smo odlučili ušminkati stranice magazina i obogatiti ga s još više autorskog sadržaja te mu vratiti vrijedno ime pod kojim je 2015. počeo izlaziti: Slano & Slatko.

Uživajte u konzumaciji tekstova, recepata i savjeta, kao što smo mi uživali u pripremi istog!

U nastavku pogledajte video najavu Slanog & slatkog koju smo vam pripremili.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.