Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLAKŠAJTE SI

Muči vas nadutost? Donosimo recept za smoothie koji će vas riješiti tegoba

20.09.2019.
u 05:58

Nadutost u trbuhu je neugoda koja zahvaća veći dio ljudi koji zbog ubrzanog načina života ne stignu paziti na prehranu, ali mi imamo rješenje za vaš problem.

Kada se jave probavne tegobe mnogi odmah posežu za svakojakim tabletama, no kod ovakvih tegoba uvijek postoji rješenje iz prirode. Probali ste čaj od kamilice i nije vam djelovao? Ne brinite, ovaj će smoothie biti prava blagodat za vaš želudac koji će vam biti zahvalan. Ne samo da će vas riješiti nadutosti, već ćete u organizam unijeti nutritivno bogate namirnice. U nastavku slijedi recept za smoothie koji će vas osloboditi grčeva i nadutosti. 

Smoothie protiv nadutosti 

Sastojci: 

1/2 ananasa

2 štapića celera

komadić đumbira (veličine oraha)

1/2 lukovice komorača

1 puna šaka leda

 

Po povrće i voće za smoothie otiđite do trešnjevačkog placa. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije