Sve za novac

Tko je za izazov? Ako želite 8500 kuna, probajte pojesti burger od čak 2 kilograma u samo 20 minuta

Foto: Facebook/Kebabistan Preston
Tko je za izazov? Ako želite 8500 kuna, probajte pojesti burger od čak 2 kilograma u samo 20 minuta
04.06.2020.
u 07:00
Jedan turski restoran napravio je veliki izazov - burger od čak 2 kilograma pojedite u kratkom roku i novac je vaš.
Pogledaj originalni članak

Turski restoran Kebabistan koji se nalazi u engleskom gradiću Preston već neko vrijeme popularan je zahvaljujući finom burgeru zbog kojeg im se mnogi vraćaju. Ogromno pecivo, kako prenosi Lancashire Post, sadrži janjeće meso, umak, sir, zelenu salatu, rajčicu, i pommes frites sa strane - a sve teži čak dva kilograma! 

Iako je ta porcija namijenjena za deset ljudi, ovaj restoran došao je na ideju da izazove ljubitelje burgera - u 20 minuta jedna osoba mora pojesti cijelu porciju i osvojit će čak 1000 funti (oko 8 500 kuna).

Novinarke Večernjeg Lista isprobale su burgere, evo koji ih je osvojio:

Novac neće dobiti u ruke, već u obliku vouchera koji može potrošiti u restoranu.

Prijaviti se može tko god želi i tko je u mogućnosti doći do restorana, a sudeći po broju zainteresiranih na njihovoj Facebook stranici, kuhari će imati pune ruke posla radeći burgere.

Uspješni

Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama

Aircash ostvaruje 50 milijuna kuna mjesečnog prometa slanja novca i plaćanja, a kreću i s uslugom plaćanja računa skeniranjem barkoda koji se nalaze na računima, a ta je platforma lani na tržište pustila Aircash digitalni novčanik, kojim možete novac uplatiti karticom, ali i gotovinom, nadoplatiti ENC uređaje, platiti parking i platiti bon za mobitel…

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IM
Immanuell
08:36 04.06.2020.

Ako sam dobro raspoložen i gladan, možda bih i uspio, ne znam. Nikad nisam tako nešto probao. Uglavnom kila janjetine ili prasetine hrskave kožice s prilozima uvijek i za kraće vrijeme. Na kraju pivo, to se ne broji.