Ususret ljetu

TikTokerica oduševila s jednostavnim vježbama za ravan trbuh, isprobajte!

Foto: TikTok/ tiktokqueenager
TikTokerica oduševila s jednostavnim vježbama za ravan trbuh, isprobajte!
06.06.2021.
u 07:00
Ako ovo ponavljate svakodnevno, rekla je. vrlo brzo ćete vidjeti promjene na trbuhu, a mnogi su TikTokeri komentirali da im slične vježbe pomažu i kod boli u leđima
Pogledaj originalni članak

Učiteljica plesa Tracey-Ann Roman otkrila je nedavno kratki i jednostavni trening za koji se kune da vodi do ravnog trbuha koji je - posebno kako se bliži vrijeme skidanja u badiće - želja mnogih žena.

Roman je na zato na TikToku podijelila nekoliko laganih vježbi za postizanje ravnog trbuha bez trbušnjaka ili odlaska u teretanu, a naglašava kako se s njima jačaju mišići koji podržavaju zdjelicu, podupiru organe i pomažu da izbjegne bol u leđima..

Prvo uspravnih leđa sjedne na stolac, s rukama ravno iznad glave, koje tako treba držati minutu do dvije ili dok ne osjetite grčenje u mišićima.

@tiktokqueenager

So glad I found this 😅❤️ ##workout ##abworkout ##nositups ##nogym ##healthylifestyle ##fyp

♬ original sound - Motivationaldoc

Nakon toga, dok su joj ruke još u zraku a leđa uspravna, podiže jednu pa dugu nogu i svija ih u koljenima, što preporučuje ponoviti 20 puta.

- Sad se povucite skroz do kraja stolca, ruke ispružite ravno pred sebe, a tijelo povucite naprijed, pa vratite natrag - kaže Roman i savjetuje da svaki put napregnete i trbušne mišiće i napravite opet 20 ponavljanja.

Više ljudi umire svake godine od prekomjernog rada nego od malarije

Foto: Pixabay
Posao - ilustracija
Foto: Ilustracija/Pixabay
Posao - ilustracija

Ako ovo ponavljate svakodnevno, rekla je. vrlo brzo ćete vidjeti promjene na trbuhu, a mnogi su TikTokeri komentirali da im slične vježbe pomažu i kod boli u leđima.

- Počela sam prije tjedan dana i već sam izgubila 4 cm oko struka, tako da stvarno djeluje, ali treba biti ustrajan - napisala je jedna pratiteljica.

Kuhar pokazao kako najjednostavnije izvaditi sjemenku iz avokada!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.