kućne čarolije

Tako jednostavno: Ovo je tajni sastojak za savršenu kajganu na koju ćete se lako navući

Foto: Getty Images
Kajgana
Foto: Getty Images
Kajgana
Foto: Getty Images
Kajgana
06.03.2019.
u 11:00
Različiti dodaci ovo jelo mogu učiniti i glavnim obrokom, a kada ste svladali sve omiljene kombinacije, ostaje još pitanje kako ovo jelo učiniti baš onako posebno pjenastim i savršenim.
Pogledaj originalni članak

Kajgana je mnogima omiljeno jelo za doručak i svatko ima svoj omiljeni način pripreme, a odavno je postala znatno više od običnih jaja. 

Različiti dodaci ovo jelo mogu učiniti i glavnim obrokom, a kada ste svladali sve omiljene kombinacije, ostaje još pitanje kako ovo jelo učiniti baš onako posebno pjenastim i savršenim.

Slavni chefovi otkrivaju tajnu: Zamutite jaja i dodajte malo mineralne vode i mlijeka. Mjehurići ugljičnog dioksida učinit će kajganu pjenastom i rahlom, a mlijeko posebno kremastom. U svakom slučaju, to je kombinacija na koju ćete se lako navući. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SE
serđo12
12:36 06.03.2019.

Nema veze izgled ,u kajganu se može dodati luka,paprike svježe ili u prahu,kurkume ,parmezana !

AR
Arger
11:19 06.03.2019.

Pa moja je mama jos prije 50 godina dodavala mlijeko ili radensku u jaja......o hebli vas danasnji chefovi ako im je toliko trebalo da to otkriju.

DR
Drmiha
11:41 06.03.2019.

,,rahlom"" eeeh sta to uopće znači??????