sasvim iskreno

Spavala je s 10.000 muškaraca i otkrila ovo...

Foto: Pixabay
Foto: Thinkstock
seks, seksi
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
par u krevetu
Foto: Thinkstock
Fetiši
Foto: Thinkstock
zavođenje,seks,ljubav
15.05.2017.
u 18:51
Počela je kao plesačica, pa striptizeta, a onda se odlučila i na seks. Bila joj je primamljiva činjenica da može zaraditi tisuću australskih dolara za jedan sat.
Pogledaj originalni članak

Baš poput mnogih koji postavljaju pred sebe razne životne izazove, i 39- godišnja Gwyneth Montenegro postavila je sebi jedan. Odlučila je napraviti zaokret u karijeri. Školovala se na području neurolingvističkog programiranja (NLP), osobnog razvoja i psihoterapije te je motivacijski govornik. No, gotovo 20 godina svog života provela je u seks- industriji. 

Kao prava katolkinja, čuvala je svoju  nevinost za prvu bračnu noć, počela je svoju nevjerojatnu priču Montenegro. Jedne noći u klubu, netko joj je ubacio drogu u piće i silovao je. Ona se te traume baš i ne sjeća najbolje, no to ju je toliko obilježilo da je izgubila samopouzdanje, pala u depresiju i smatrala da nije vrijedna. To ju je gurnulo u seks-industriju u koju je ušla s 19 godina. 

Počela je kao plesačica, pa striptizeta, a onda se odlučila i na seks. Bila joj je primamljiva činjenica da može zaraditi tisuću australskih dolara za jedan sat. Tada je imala 21 godinu i vjerovala je da može prestati s tim nakon svakog idućeg klijenta. No, nije. Spavala je s više od 10 tisuća muškaraca kojima je naplaćivala između 500 i tisuću australskih dolara te je u tome ostala punih 12 godina. 

Napisala je knjigu naslova " 10.000 man and counting.." i otkrila što je tijekom tog svog iskustva naučila o muškarcima.

– Muškarci pretežito nisu grubi tijekom seksa, tek mali broj klijenata je htio eksperimentirati i tražio da se pomaknu granice.

– Mnogi od njih htjeli su razgovarati s njom, ispovjediti se, otkriti svoje osjećaje..Tražili su prijatelja ili su htjeli igrati neke igre umjesto seksa.

– Mnogi muškarci bili su oženjeni, a htjeli su seks s njom kako bi se opet počeli osjećati "kao muškarci".

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ZA
zaric
21:48 15.05.2017.

Izmišljena priča. Značilo bi da je svaki dan, ama baš svaki dan spavala s dva do tri muškarca i to tijekom svih 12 godina, bez i jednog dana pauze.

DU
Deleted user
01:20 16.05.2017.

No, krasna priča.... Možda osvane u novom izdanju braće Grimm...btw- kaj tek vjenčana 19 godišnjakinja radi u noćnom klubu sama, pa je netko siluje? a di je muž?... Gluposti, kao meksičko-turska serija...

TE
texas
20:35 15.05.2017.

vauuuu,ha!