LAGAO JU JE 2,5 GODINE

Saznala da ju dečko vara na neobičan način: 'Primijetila sam njegov palac na Instagram objavi druge cure'

Foto: Tik Tok
Saznala da ju dečko vara na neobičan način: 'Primijetila sam njegov palac na Instagram objavi druge cure'
03.06.2022.
u 09:30
U zadnjih tjedan dana počeo se ponašati sumnjivo, a onda je i rekao da ide na vikend s prijateljima, no ubrzo je saznala da je zapravo na doručku s drugom djevojkom..
Pogledaj originalni članak

Zbog ljubavi ljudi rade svakakve lude stvari, a neki su spremni učiniti zaista svašta. Tako je jedna djevojka na Tik Toku ispričala kako se zbog zaljubljenosti pretvorila se u pravu detektivku, te je sumnjajući da ju dečko vara, slučajno preko fotografije na Instagramu otkrila da je s drugom djevojkom.

Kako piše The Sun, u videu kojega je podijelila ispričala je kako je shvatila da je na fotografiji njezin dečko jer je prepoznala njegovu naruždbu koju uzima uvijek za doručak, kao i njegov palac na ruci, koji je također bio na fotografiji. 

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Par, spoj
Foto: Shuttershock
Par
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par

- Postao mi je sumnjiv zadnjih tjedan dana i onda je rekao da ide na vikend s prijateljima. Išla sam na njegov Instagram profil vidjeti koga prati i tada sam vidjela da je počeo pratiti neku novu djevojku i tako sam došla do njezine fotografije. Najgore od svega je što sam mislila da to traje kratko, ali ona mi je otkrila da to traje koliko i naša cijela veza, otprilike 2,5 godine - rekla je u videu. 

Foto: Tik Tok

Objasnila je i da ta djevojka također nije znala da ju on vara i da se ne ljuti na nju jer prolazi isto što i ona. Što se tiče njega, rekla je da je prekinula sve kontakte s njim i da ne zna jesu li njih dvoje još zajedno, ali da je čula da on svima priča da nije nijednu od njih dvije varao

Korisnici su se jako zainteresirali za njezinu priču i mnogi su joj u komentarima iskazali podršku, a neke djevojke podijelile su svoja slična iskustva s prevarama.

- Ja sam prepoznala stopalo svog bivšeg dečka na fotografiji s plaže koju je objavila jedna djevojka. Jednostavno sam znala da je on - napisala je jedna korisnica.

- Čula sam njegov glas na objavi jedne djevojke i znala sam odmah da se radi o njemu, iako je rekao samo jednu riječ - dodala je druga. 

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.