JEDAN OD NJIH

Samostan usvojio psa lutalicu koji sada živi kao svećenik, a napravili su mu i opravicu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
03.06.2019.
u 23:01
'Kada bi svi slijedili ove stope, svijet bi bio bolje mjesto. Uvjereni smo da će brojni župljani slijediti naše korake'
Pogledaj originalni članak

Franjevački samostan u Cochabambi u Boliviji je srdačno dočekao svojeg novog četveronožnog kolegu. Samostan je, naime, pronašao Carmela, napuštenog skitnicu kojega su s ljubavlju prihvatili kao jednog od njih. Psić je dobio i novo ime, fra Bigoton, ali i preslatku svećeničku odoru krojenu baš za njega. 

- Njegov život sastoji se od igre i trčanja. Ovdje ga sva braća jako vole. On je Božje stvorenje. No, njegov novi život nije samo zabava, već preuzima i svoje vjerske dužnosti poput "propovijedanja ribama" ili patroliranja terenom, a mora i održavati svoju odoru - rekao je fra Jorge Fernandez, piše My Modern Met. 

Njegovo usvajanje omogućila je organizacija "Proyecto Narices Frias" te se nadaju da će takav pothvat inspirirati i druge da krenu sa sličnim, nesebičnim djelima

- Kada bi svi slijedili ove stope, svijet bi bio bolje mjesto. Uvjereni smo da će brojni župljani slijediti naše korake- napisali su na svojem Facebooku profilu. 

Kako se ponašati kad vam pristupa uzbuđen ili agresivan pas koji je sam

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ŠN
ŠNJOF
17:12 03.06.2019.

Patuljasti šnaucer od 500eur u Boliviji skitnica, a po Hrvatskoj samo neke đzuke.

TR
treb
17:57 03.06.2019.

Hoće li se i peso držati celibata?

NE
neboiznadzagreba
23:32 03.06.2019.

Što reći!?!