Nevjerojatno

Prije se natjecala u bodybuildingu, a sada u jedenju: Jednom je unijela čak 16.000 kalorija!

Foto: Instagram
Prije se natjecala u bodybuildingu, a sada u jedenju: Jednom je unijela čak 16.000 kalorija!
27.10.2020.
u 12:30
U svim natjecanjima imala je super rezultate, ali imala je problem sa svojim osjećajima. Uvijek se osjećala gladno i nezadovoljno svojim izgledom, pa je odlučila napraviti veliku promjenu.
Pogledaj originalni članak

Katina DeJarnett (29) iz Washingtona nosi veličinu XS, što se čini nemogućim kada kaže da katkada za jedan obrok može pojesti i 11 kilograma hrane.

Prije se natjecala u bodybuildingu, ali nije bila sretna – većinu vremena bila je gladna. Putem YouTubea otkrila je drukčiju i potpuno suprotnu vrstu natjecanja – u jedenju! U travnju 2019., sudjelovala je u jednom takvom prvi put, prenosi Daily Mail.

Svoje "vještine" jedenja puno hrane zabilježi kamerom i podijeli na ovoj društvenoj platformi.

Nakon uspjeha na društvenim mrežama, odlučila se za veće izazove, pa je tako sudjelovala u jednom gdje je unijela čak 16 000 kalorija!

– Uvijek sam voljela hranu i uvijek sam mogla puno pojesti. Mogla bih jesti ogroman burger i krumpiriće brže od oca kad sam imala šest godina i još bih tražila repete – rekla je Katina. – Počela sam igrati videoigrice, a kilogrami su se samo gomilali. Do 21. godine imala sam 158 kilograma. Tada sam odlučila početi se baviti bodybuildingom. 

Na pitanje što jede inače, ova djevojka kaže: – Jedan veliki obrok s mnogo zelenog povrća, cjelovitih žitarica i proteina.

– Pazim da uravnotežim unos kalorija i uglavnom jedem između 18.000 i 20.000 kalorija tjedno. Ako snimim izazov koji ima 7000 kalorija, znam da ostatak tjedna mogu pojesti samo 11.000. Također sam aktivna u teretani i radim najmanje 10.000 koraka dnevno, na taj način kontroliram težinu – otkrila je.

Katinin najgori izazov bio je Screaming Demon Wings u Spokaneu u Washingtonu. Pojela je pola kilograma pilećih krilca bez vode, a piletina je bila prekrivena začinjenom umakom koji je bio "nevjerojatno ljut" i koji joj je prouzročio zdravstvene probleme koji su potrajali više od tjedan dana.

– Najteži dio izazova je prevladavanje umora od okusa, a to je kad vam se um razboli od određenog okusa i kaže vam da više ne jedete. Postaje teško nastaviti jesti čak i ako ne osjećate da vam je želudac pun. Borite se da progutate svaki zalogaj – rekla je.

Sada znamo koja hrana može trajati stoljećima, pa i tisućljećima:

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
pčele
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
pčele
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
pčele

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.