neobična veza

Oženio se lutkom za seks, a onda je prevario s drugim predmetom: 'Ne smeta joj, radi sve što želim'

Foto: Instagram
Oženio se lutkom za seks, a onda je prevario s drugim predmetom: 'Ne smeta joj, radi sve što želim'
12.01.2021.
u 12:30
Vjenčanje im se otkazalo čak dva puta – zbog koronavirusa i jer je Yuri napadnut tijekom povorke transrodnih osoba u Kazahstanu, ali u studenome su napokon ušli u bračni život.
Pogledaj originalni članak

Yuri Tolochko, bodybuilder iz Kazakhstana prošlog studenog se oženio – za lutku Margo. Upoznao ju je u noćnom klubu prošle godine i prvo su se planirali vjenčati u ožujku, no pandemija koronavirusa promijenila im je planove, kako prenosi Mirror.

Vjenčanje im je otkazano i po drugi put jer je Yuri napadnut tijekom povorke transrodnih osoba u Kazahstanu, ali u studenome su napokon ušli u bračni život.

Dok su se borile za pravo glasa, horde su plaćale da na pozornici vide prerezane žene:

– Isprva nam je bilo odlično, ali onda sam počeo biti ljubomoran. Mnogi muškarci žele istu stvar kao i ja. Nakon vjenčanja, odlučio sam je pokazivati manje i zabranio sam joj da koristi Instagram. Možda sam samo previše sebičan – ispričao je.

Međutim, Margo je sada završila "u bolnici", odnosno morala je otići na popravak, a Yuri je shrvan njezinim odlaskom napravio veliku pogrešku – prevario ju je i to s drugim predmetom.

– Ne mogu podnijeti usamljenost dok je u bolnici. Moram raširiti svoju ljubav i prema drugima. Bilo je stvarno divno – objasnio je. 

Također je rekao kako Margo ne smeta kada on ima seksualnu ili ljubavnu vezu s drugim predmetima. – Ona radi sve što ja želim i nikad mi ne prigovara za moje ponašanje. To je ljepota naše veze – zaključio je.

Gospođa spontano zaplesala na trgu bana Jelačića i oduševila prolaznike! Sada nam treba malo lijepih trenutaka:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SU
SULUD
12:55 12.01.2021.

Omogućiti im i posvajanje djece. Sve ostalo je diskriminacija i govor mržnje.

ED
edvardl
13:41 12.01.2021.

Već sam nekoliko puta pomislio, kako je VL dosegnuo dno dna, međutim uvijek me uspiju demantirati!

Avatar mladen valentić
mladen valentić
14:02 12.01.2021.

Sad poslije ovoga, očekujemo vijest vjenčanja muškarca s muškom sex lutkom ili žene sa ženskom sex lutkom, da ni tu ne bude diskriminacije, a za koju godinu očekujemo i prosvjedni skup nekrofila, koji se bore za prava ljubavi prema mrtvim tijelima!