Mladolika

Ova glumica zna eliksir mladosti! Nećete vjerovati koliko ima godina

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
06.08.2017.
u 14:09
Pamela Prati, talijanska glumica plijeni pozornost izazovnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a njeni obožavatelji ne vjeruju da joj je 58 godina.
Pogledaj originalni članak

Talijanska glumica Pamela Prati osim po brojnim ulogama u filmovima i serijama, poznata je i po voditeljskim i manekenskim angažmanima. 

Na Instagramu neprestano objavljuje fotografija i to najčešće u izazovnim pozama, a njeni obožavatelji su u šoku kada doznaju da na  slikama nije 30-godišnjakinja jer Pamela, vjerovali ili ne ima 58 godina. Na društvenoj mreži ima 124 tisuće pratitelja, a svaka njena objava ima tisuće komentara i lajkova.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediji u Italiji za Pamelu pišu da je otkrila eliksir mladosti jer ne znaju što bi drugo moglo biti zaslužno za  njen mlađahan izgled. Pamela ne skirva svoju tajnu i kaže kako je za njeno mladoliko lice i dobru figuru zaslužna zdrava prehrana i puno, puno  sati provedenih vježbajući.

 - Ti si nestvarna, poput sna si. Predivna si - najčešći su komentari na račun izgleda ove 58-godišnjakinje koja je  je 80-ih godina glumila i u erotskim komedijama. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AU
austrougarskigeneral
18:13 06.08.2017.

dobro se drži gospođa

NE
Nepoželjna
22:47 10.08.2017.

Dobri geni i pomoć estetske kirurgije čuda rade.

DU
Deleted user
15:41 21.08.2017.

Kakav vam je to hrvatski, VL, ... zna eliksir ... ? Pa nismo ubo, sni, br e!