Neugodna situacija

Otišao je na spoj s djevojkom, a onda ostao šokiran kad je saznao da je pozvala još 16 muškaraca

Foto: TikTok
Otišao je na spoj s djevojkom, a onda ostao šokiran kad je saznao da je pozvala još 16 muškaraca
19.04.2021.
u 13:41
Njegov video brzo je prikupio gotovo 160 tisuća pregleda, a mnogi nisu mogli vjerovati što se događa
Pogledaj originalni članak

Jedan muškarac ostao je šokiran kada je otišao na spoj s novom djevojkom te onda saznao da je ona pozvala još - 16 drugih muškaraca, kako prenosi Mirror.

Objasnio je kako je planirao otići na spoj s djevojkom s kojom je pričao preko aplikacije za spojeve, a kada je došao tamo, dočekala su ga još četvorica muškaraca koji su također bili pozvani.

Cijelu stvar podijelio ja na TikToku, gdje je poznat kao @peakay81, te ispričao: - Inače sam jako loš sa spojevima, ali sam napokon odlučio otići na jedan spoj nakon godinu dana i evo što se dogodilo. -

@peakay81

Thought I would re-upload this. This actually happened 🙈🙈🙈 ##Dating ##Relationships ##Jokes

♬ Lofi - Domknowz

- Ovo je njezina prijateljica, ovo je dečko koji se pojavio prije mene. On je idući na redu. Ovo je dečko broj tri i s njim je djevojka s kojom mi svi imamo spoj. Četvrti dečko je tamo iza i očekujemo još njih - ispričao je u svom videu pokazivajući svaku osobu koju je spomenuo.

Dodao je još i mali govor koji je djevojka održala svim svojim spojevima, koji je glasio: - Pozvala sam sve koje sam upoznala na aplikaciji za spojeve i sada ste svi vi tu. Nadam se da ćete se dobro slagati. -

Njegov video brzo je prikupio gotovo 160 tisuća pregleda, a mnogi nisu mogli vjerovati što se događa. - Ja bih jednostavno otišla - komentirala je jedna djevojka. - Ovo je najarogantnija stvar koju sam ikada vidjela - složila se druga.

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

Foto: Pixabay
Romantična večera - ilustracija
Foto: Pixabay
Romantična večera - ilustracija

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MO
montello
20:00 19.04.2021.

ova zeli biti s 16 muskaraca

PU
puniša
14:38 19.04.2021.

Bravo curo. Nadam se da ce ti netko uskoro od .upeta napraviti sanjke...

RO
roland
14:28 19.04.2021.

Napravila je socijalni eksperiment! A kada frajer napravi socijalni eksperiment i poševi, ne zato jer je pichke željan, već iz radoznalosti puste, onda će se ta ista na Kutku za prevarene djevojke godinama "podržavati" sa curama koje imaju sličnu priču!