Ups...

Odlučila je sama obojiti zidove, ali neuspješno: Rezultat nasmijao internet

Foto: TikTok/Lauren Cameron
Odlučila je sama obojiti zidove, ali neuspješno: Rezultat nasmijao internet
22.01.2021.
u 12:30
Oblik koji je dobila na ogromnom zidu u kući mnogi, kako kažu, ne bi mijenjali.
Pogledaj originalni članak

Lauren Cameron iz Los Angelesa odlučila je sama preurediti kuću, a taj proces uključivao je i bojanje zidova. Htjela je nešto malo drugačije, pa je došla na ideju da na jednom zidu u kući napravi svod. 

Uzela je ljepljivu traku i napravila željeni oblik - trebala je samo obojiti unutrašnjost, a trake su trebale pomoći u tome da boja ne prelazi na ostatak zida, prenosi Mirror.

Htjela je kamerom zabilježiti svoje djelo i objaviti to na TikTok-u, ali kako je počela uklanjati traku, tako je shvatila da nije baš sve išlo po planu. 

Pogledajte video:

"Htjela sam bojom napraviti svod, ali umjesto toga sada imam ogroman penis na zidu", napisala je u videu koji je nasmijao cijeli internet.

"Molim te, nemoj to popravljati, ostavi ovako", napisala je jedna osoba s kojom su se složili i drugi: "Ostavio bih to tako, baš daje neki karakter prostoru", glasio je još jedan komentar.

Majka na šaljiv način kaznila djecu - i nasmijala ljude na društvenim mrežama:

Foto: Shutterestock
Igranje
Foto: Shutterestock
Igranje
Foto: Facebook

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.