ODLIČNA IDEJA

Odličan trik za napuhavanje dječjeg bazena bez pumpe: Trebaju vam sušilo za kosu i plastična boca!

Foto: Tik Tok
Odličan trik za napuhavanje dječjeg bazena bez pumpe: Trebaju vam sušilo za kosu i plastična boca!
08.08.2022.
u 14:27
Napuhavanje dječjeg bazena ne mora biti naporan i zahtjevan posao
Pogledaj originalni članak

S ljetom i toplim vremenom, dođe i ono naporno napuhavanje dječjih bazena koji se stavljaju u dvorište ili vrt. Bez obzira na veličinu bazena, nikome taj zadatak nije pretjerano drag, a može biti i zahtjevan. No, jedna mama otkrila je genijalan i jednostavan trik s kojim ćete napuhati bazen brzo i bez imalo muke, a sve što vam je potrebno su sušilo za kosu i plastična boca, piše The Sun.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Majka Holly Smith u jednoj Facebook grupi podijelila je snimku na kojoj je demonstrirala ovaj trik. Prerezala je bocu na pola prije nego što je na kraj s otvorom pričvrstila sušilo za kosu. Zatim je, naglašavajući važnost korištenja hladnog zraka, a ne toplog, uspjela napuhati svoj obiteljski bazen za manje od jedne minute, te je na kraju podijelila i sliku njihovog psa kako sjedi u bazenu. 

- Uštedite si nešto novaca na skupoj pumpi. Vrlo je jednostavno i brzo! - napisala je u opisu videa.

Njezina objava od tada je dobila više od 3000 lajkova i više od tisuću komentara drugih roditelja, koji su bili vrlo zahvalni na podijeljenom savjetu. 

- Zašto za ovo nisam saznao prije - napisao je jedan korisnik.

- Upravo sam kupio dječji bazen, tako da ću definitivno ovo isprobati i javiti rezultate - komentirao je drugi korisnik.

Ljeti se najradije tuširate hladnom vodom? Više će vas rashladiti topla kupka, kažu stručnjaci:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZO
zoranos
15:09 08.08.2022.

A u dječjem bazenu djete - pardon pas - a što drugo u modernim vremenima? Više vole životinje nego vlastitu djecu.