Teško mu je

Očajni muškarac pita stručnjakinju za savjet: 'Žena koju volim vratila se partneru isključivo zbog djece'

Foto: Shutterstock
Očajni muškarac pita stručnjakinju za savjet: 'Žena koju volim vratila se partneru isključivo zbog djece'
23.10.2020.
u 20:44
Iako voli njega, vratila se partneru jer su djeca teško podnijela prekid.
Pogledaj originalni članak

"Zaljubljen sam u ženu koja se vratila svom partneru - ne zato što ga voli već isključivo zbog djece koja su jako teško podnijela rastanak roditelja", započeo je svoju priču 29-godišnji muškarac u pismu koje je poslao savjetnici za ljubavne odnose, Deidre.

Prema godinu dana mlađoj prijateljici osjećaje gaji već dvije godine - isto je s njezine strane. "Rekla mi je da me voli, ostavila je partnera i iselila iz zajedničkog stana. Kada je tu vijest priopćila djeci, ona su se slomila, pa je odlučila toj vezi dati još jednu šansu."

Gotovo upola manji broj sklopljenih brakova ove godine u Hrvatskoj: Više je građanskih nego crkvenih!

On se sada osjeća jadno i poniženo, ali ne želi odustati od njihove ljubavi. "S druge strane, ne mogu nastaviti živjeti ovako", zaključio je.

"Moraš joj reći da njezina djeca neće rasti u normalnom okruženju ako će s partnerom biti samo zbog njih, a ne zbog ljubavi koju osjeća. Ako ostane pri svojoj odluci, reci joj da se više nećete vidjeti", rekla mu je Deidre.

Osječanka unajmila vilu s bazenom kako bi s društvom proslavila - razvod braka:

Foto: Getty Images
Ilustracija

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KK
K.K.
23:44 23.10.2020.

Dobro jutro , evo da ti Deidra odgovori otvoreno i svima ostalima. Udate zene s djecom svoje muzeve kojima su rodile djecu iz ljubavi ostavljaju zbog financijski mocnijih muskaraca ili muskaraca na dobrim funkcijama a ako je javna licnost jos bolje. Muskarci obratno. No kako je tebe ostavila ocito nisi jedan od navedenih. Ostani solo i shvatiti ces koliko si sretan. Pozz

AD
admzaq
23:13 23.10.2020.

Opet deidra... Pa pusti je... Ima žena kao autobusa. Jedna ode, druga dođe. Eto ti savjet koji vrijedi za oba spola.