prepoznajete li se?

Ne zaboravljaju lako: Ovi horoskopski znakovi uvijek traže osvetu

Foto: Shutterstock
Ne zaboravljaju lako: Ovi horoskopski znakovi uvijek traže osvetu
17.02.2022.
u 06:57
Nastavljaju tražiti osvetu i ne prestaju sve dok ne postignu svoj cilj
Pogledaj originalni članak

Poznajete li i vi osobu koja se osvećuje i nakon godina? Niti oprašta niti zaboravlja, a krajnji cilj u životu joj je tražiti osvetu i za najmanje stvari. Ako se pitate što je čini takvima, astrologija bi mogla imati ulogu u tome. Evo 4 horoskopska znaka koji uvijek traže osvetu, prema Pinkvilli.

Ovan
Ovan je najveći osvetnik od svih. On ne oprašta ljudima lako i uvijek vjeruje u traženje osvete. Vjeruju da ljudima treba napraviti ono što su oni učinili njima. U potrazi za osvetom, često mogu postati zlobni.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Par, spoj
Foto: Shuttershock
Par
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par

Jarac
Jarci, također, nikada ne propuštaju priliku za osvetom. Ako ste "zaradili" njihov bijes, oni će se pobrinuti da vam zagorčaju život. Nastavljaju tražiti osvetu i ne prestaju sve dok ne postignu svoj cilj. Oni se ljute i vjerojatno će vas vidjeti kao neprijatelja do kraja života.

Rak
Osobe s ovim horoskopskim znakovima vrlo su oprezne kada je u pitanju traženje osvete. Dat će sve od sebe i pobrinuti se da ne propuste nijednu priliku. Njihovi načini traženja osvete često su destruktivni i štetni.

Škorpion
Škorpioni, također, ne opraštaju lako. Osvetit će se i nakon nekoliko godina, a jednom kad su to odlučili, ne odustaju u tome. Teško ih je uvjeriti da oproste ljudima i neće im smetati da se okrenu zlobnim sredstvima kada je u pitanju traženje osvete.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.