U Facebook grupi

Muškarac komentirao kako bi djeci trebalo zabraniti vožnju u šoping kolicima - mame mu nisu ostale dužne

Foto: Shuttershock
Muškarac komentirao kako bi djeci trebalo zabraniti vožnju u šoping kolicima - mame mu nisu ostale dužne
12.01.2021.
u 14:30
Ipak nije naišao na odobravanje svoje izjave kako je mislio.
Pogledaj originalni članak

Nedavno je jedan muškarac u Facebook grupi 'Overheard in Aldl' komentirao kako ga 'nerviraju djeca koja se u trgovinama voze u šoping kolicima', no nije naišao na razumijevanje drugih roditelja.

- Stvarno mi ide na živce kad djeca sjede u šoping kolicima u koja stavljamo namirnice, misle li i drugi da bi trgovine trebale zabraniti i kažnjavati tu praksu? - pitao je naivno u svom postu, a na odgovore nije dugo morao čekati - skupilo se naime gotovo 2 000 komentara, mahom neodobravanja drugih roditelja. 

Jedna mu je mama tako savjetovala da se 'radije supermarketima obrati sa zahtjevom da djeci osiguraju bolja i sigurnija šoping kolica', a druga je napisala:

- To je za djecu poput malog rituala kojem se vesele, a što su kolica veća, to više djece može stati - moj je rekord 11-ero: dvoje gore na 'sjedalu', troje u kolicima, a petero visi sa strane (po dvoje sa svake strane i jedan sprijeda). I naravno, jedan u autosjedalici koja visi na kukici za torbu ispod ručke...

Izdavači su je odbijali 25 godina, a onda im je dala što su čekali

A reagirale su i mame koje 'bez šoping kolica ne bi imale gdje sa djecom dok kupuju'.

- Kao mama blizanaca često nisam imala izbora nego da jedno ili oboje stavim u kolica - napisala je i komentirala kako su uvijek u trgovinama svi prema njoj bili vrlo ljubazni, jer im je bilo jasno da nema drugog izbora.

Foto: Shuttershock

Uglavnom ih je, piše, u kolica stavljala da se nekom ne nađu na putu dok okolo trčkaraju i ne smetaju.

- A bojala sam se i da ih netko ne ozlijedi, slučajno se zabije u njih dok pokušava proći.

Druga je mama ispričala da ona u trgovinu uvijek ide s dvoje djece: dvogodišnjakom i trogodišnjakom, pa jedno mora 'spremiti' u kolica za namirnice, a druga je objasnila:

- Očito nikada niste morali brinuti za dijete/djecu dok kupujete namirnice: mi samo želimo iz trgovine izaći žive. I po mogućnosti sa živom djecom! napisala je, a prenio Liverpool Echo.

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.