Neobičan događaj

Liječnici su ga proglasili mrtvim, obitelj provalila u mrtvačnicu i pronašla ga živog!

Foto: Facebook
Liječnici su ga proglasili mrtvim, obitelj provalila u mrtvačnicu i pronašla ga živog!
14.07.2020.
u 15:30
U bolnicu je primljen zbog visokog tlaka, a samo par sati kasnije liječnici su ga proglasili mrtvim.
Pogledaj originalni članak

Juan Jose Munoz Romero (67) primljen je u bolnicu Las Penitas u Kolumbiji zbog naglog porasta krvnog tlaka. U bolnici je bio svega sva sata kada je njegova obitelj dobila vijest od liječnika da je preminuo. No njegova obitelj nije vjerovala liječnicima pa je odlučila provaliti u mrtvačnicu i pronašla Juana - živog i pri svijesti, prenosi mirror.co.uk.

Foto: Facebook

Samo nekoliko sati nakon prijavljivanja u bolnicu, liječnici su Juana proglasili mrtvim. Njegova obitelj zahtijevala je vidjeti njegovo tijelo, ali su bili odbijeni zbog prijetnje od koronavirusa, kako je otkrila njegova kćer. No kasnije, ona je provalila u bolničku mrtvačnicu, dok su liječnici bili zaokupljeni poslom, i pronašla svog oca živog i pri svijesti. Iako su je liječnici uvjeravali da je njezin otac stvarno mrtav i da ona samo vidi prirodne reakcije tijela nakon smrti, to nije bila istina.

- Moja sestra nije vjerovala liječnicima pa je uzela njegovo tijelo i odvela ga u drugu bolnicu. Svo to vrijeme u mrtvačnici je djelovalo na njega i sada boluje od ishemije - ispričao je njezin brat Martin. Ishemija ukazuje na smanjen dotok krvi kroz suženu ili komprimiranu krvnu žilu u neki organ ili dijelove tijela. Stoga je Juan Jose trenutno na liječenju u bolnici La Concepcion.

Bolnica Las Penitas niti vlasti još nisu reagirale na ovaj događaj, ali obitelj razmišlja o tužbi protiv bolnice i liječnika.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OD
Odisej22
22:50 14.07.2020.

Boluje od ishemije nakon boravka u mrtvačnici? Boluje od tlaka i odjednom sužene krvne žile? Jel ovo scenarij za novu latino blesavoću?

PR
PrimoracRi
19:14 14.07.2020.

Isto tako i Cinco. Umra ali je živ. Sretno.

DM
drazen.muhvic
18:12 14.07.2020.

Da su tako Ješuu na vrijeme pronašli dok nije nekamo odlutao danas bi sve bilo drugačije...