Da lakše zaspite

Jednostavan trik kako rashladiti sobu ako nemate klimu

Foto: Getty Images
Jednostavan trik kako rashladiti sobu ako nemate klimu
01.07.2019.
u 07:00
Ako nemate klimu ili je jednostavno ne volite koristiti, možda bi trebali probati trik s ventilatorom
Pogledaj originalni članak

Cijelu Europu zahvatile su paklene vrućine koje svima zadaju probleme.

Zbog visokih temperatura mnogi su iscrpljeni, a kada je vrijeme za spavanje, teško je zaspati jer ne mogu rashladiti sobu niti tijekom večernjih sati kada je živa na termometru ipak niža.

Ako nemate klimu ili je jednostavno ne volite koristiti, možda bi trebali probati trik s ventilatorom.

Iako smo pisali kako stručnjaci savjetuju da se izbjegava korištenje ventilatora tijekom noći, ovo vam nimalo ne može naštetiti.

Ventilator bi, naime, trebali staviti kraj otvorenog prozora da puše prema van pa će tako topli zrak iz sobe 'tjerati' van, a svježiji zrak izvana ulazit će u sobu i tako je rashladiti. Na taj način ventilator ne puše u vas niti u sobu.

Isplati se pokušati, zar ne?

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.