Veliki test krafni

Kušali smo različite krafne iz dućana i pekara, provjerite koje su nam bile najbolje!

Foto: Marin Tironi/Pixsell
Kušali smo različite krafne iz dućana i pekara, provjerite koje su nam bile najbolje!
08.02.2021.
u 12:06
Ocjenjivali smo ih prema tome koliko su sočne, kakva je marmelada i koliko je ima, jesu li svježe... Okupili smo dvočlani žiri iz redakcije te kušali krafne iz Lidla, Kauflanda, Konzuma, Spara, Pan-Peka, Mlinara i Klare, a uz svaku je krafnu navedena i cijena
Pogledaj originalni članak

Još nas nešto više od tjedan dana dijeli od pokladnog utorka koji se ove godine obilježava 16. veljače pa smo tim povodom krenuli u potragu za savršenom krafnom. U vrijeme fašnika baš nikome ne smeta što jedna krafna ima minimalno 400 kalorija, svi rado u njima uživaju. A kako bismo otkrili gdje se treba uputiti za najbolje krafne, isprobali smo sedam različitih krafni iz supermarketa i pekara i ocijenili najbolje.

Koja je krafna bila najbolja, a koja nas je pomalo razočarala, pogledajte u videu: 

Ocjenjivali smo ih prema tome koliko su sočne, kakva je marmelada i koliko je ima, jesu li svježe... Okupili smo dvočlani žiri iz redakcije te isprobali krafne iz Lidla, Kauflanda, Konzuma, Spara, Pan-Peka, Mlinara i Klare, a uz svaku je krafnu navedena i cijena. Naravno, nismo znali koja je krafna iz kojeg dućana i pekare pa to nije utjecalo na našu ocjenu. Prilikom isprobavanja držali smo se klasike te ovog puta preskočili krafne s čokoladom pa su u izbor ušle isključivo one punjene marmeladom.

Foto: Marin Tironi/Pixsell

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.