prekršila je pravila

'Imamo otvorenu vezu, ali bojim se da se moja djevojka zaljubila u svoju ljubavnicu'

Foto: shutterstock
'Imamo otvorenu vezu, ali bojim se da se moja djevojka zaljubila u svoju ljubavnicu'
19.10.2021.
u 21:00
Smatra da se ne može natjecati s drugom djevojkom za naklonost svoje cure pa želi odmah zaustaviti njihovu aferu
Pogledaj originalni članak

- Moja djevojka i ja imamo odličan dogovor, zajedno smo u vezi, ali ako nam se netko vidi za dodatnu zabavu, i to je u redu. Tako je naš seksualni život još uvijek svjež i uzbudljiv te smo uvijek spremni za isprobavanje novih stvari - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Imaju tri jednostavna pravila: samo jednom spavaju s nekim, nema hvalisanja i ne ispituju se o drugim vezama. Iako je njihova veza već tri godine otvorena, sada je zabrinut da je prekršila jedno pravilo i zaljubila se u svoju ljubavnicu.

 Stručnjaci savjetuju: 7 načina kako joj pružiti nezaboravan orgazam!

Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks pod tušem
Foto: Thinkstock
Seks pod tušem

- Zamišljao sam je samo s drugim muškarcima. Mislim da se ne bih mogao natjecati ako se zaljubi u  drugu ženu. U skladu s našim dogovorom, nismo razgovarali o tome, ali vidim da se počela zaljubljivati u nju. Volio sam našu otvorenu vezu, no sada se bojim da će njezina ljubavnica pokvariti sve - nastavio je.

- Iako se činilo da imate savršen sporazum, otvaranje vašeg odnosa unosi razinu neizvjesnosti, a s tom neizvjesnošću uvijek dolazi ljubomora i nesigurnost. Vrijeme je da zaboravite pravila i počnete razgovarati sa svojom djevojkom. Dajte joj do znanja kako se osjećate i razgovarajte o tome gdje oboje želite da vaša veza ode - započela je Deidre.

- Povjerenje je ključno u svakoj vezi, pa čak i ako oboje odlučite da želite nastaviti svoju otvorenu vezu, ukidanje pravila "da ne možete pričati o drugim vezama" barem će osigurati da rješavate sve probleme koji se pojave - zaključila je stručnjakinja.

Jeste li među njima? Ovo su najpesimističniji horoskopski znakovi:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.