Spas u ljetne dane

Idete na piknik ili roštilj za vikend i želite rashladiti hranu? Donosimo odličnu metodu

Foto: Kim Pauckner/TikTok
Idete na piknik ili roštilj za vikend i želite rashladiti hranu? Donosimo odličnu metodu
16.07.2021.
u 16:30
Treba vam jedna posuda i važno je samo da sve pripremite večer prije.
Pogledaj originalni članak

Ljeto je idealno godišnje doba za roštiljanje i piknike zbog lijepog vremena i mogućnosti da se cijeli dan provede vani, ali mana je toplina koja ugrije i piće i hranu, posebno salate i deserte koji nisu baš najukusniji za jesti kada su topli.

Odlična vijest je da postoji rješenje! Uzmite neku posudu koja je slična onoj u kojoj je desert ili salata, ali malo veća. Možete koristiti i aluminijske jednokratne posude kao Kim, korisnica TikToka koja je otkrila ovu metodu rashlađivanja hrane.

Napunite je vodom, otprilike jedan centimetar i stavite u zamrzivač preko noći. Ujutro ćete imati led, a na njega samo stavite posudu s hranom koja treba biti hladna. Djelovat će nekoliko sati, sve dok se komad leda potpuno ne istopi, prenosi Taste Of Home.

Pogledajte video:

@bigmommakimbo7

Here’s a cool little hack for your summer gatherings 😊 #hack #foodhack #lifehack #lifehackvideo #TubiTaughtMe #PrimeDayShowPJParty #fypシ

♬ original sound - Kim Pauckner

8 stvari koje niste znali o roštiljanju:

Foto: Shutterstock
Roštilj
Foto: Shutterstock
Roštilj
Foto: Pixabay
Roštilj
Foto: SPAR
Roštilj

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.