Online

Hrvatice traže bogate sponzore: Trebam novac za ugradnju slikona

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
seks
28.05.2017.
u 13:44
Na stranici SeekingArrangement na kojoj sponzori za usluge maženja i malo pažnje kupuju automobile. plaćaju školovanje ili estetske operacije mladićima i djevojkama koje im te usluge pružaju, dosta je djevojaka i mladića iz Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Stranica SeekingArrangement je stranica na kojoj možete pronaći sponzore koji će vam platiti putovanje, nove grudi ili što već poželite, a zauzvrat ćete im ponuditi malo maženja i pažnje.

Kako stvari u zbilji funkcioniraju ispričao je medijima jedan 48-godišnji korisnik ove stranice koji je sponzorirao tuđa putovanja a zauzvrat je tražio pažnju. Ovaj korisnik je ispričao kako kada dobije poruke od djevojaka prouči tko su djevojke koje su mu se javile, razmijeni brojeve mobitela i tijekom dogovora  sponzor određuje koliko novaca je spreman potrošiti na djevojku s kojom se nalazi. Priznao je kako je jednoj djevojci kupio i automobil, a seks je također učestali način na koji mu djevojke zahvaljuju što ih sponzorira.

Pročitavši ovu priču novinari Slobodne Dalmacije prijavili su se na spomenutu stranicu, u svoj opis su stavili da imaju 50 godina i da godišnje zarađuju tri milijuna kuna. Nisu vjerovali da će na stranici biti i djevojaka iz Hrvatske, ali prevarili su se i ostali u šoku kad su shvatili da brojne studentice iz Hrvatske traže sponzore na ovoj stranici. 

"Iz Splita sam, imam 24 godine, ambiciozna sam i zabavna mlada dama. Radim, ali nemam dovoljno novca za operaciju grudi. Ne tražim dečka, tražim novac za ugradnju silikona", iskreno je napisala jedna djevojka iz Splita, a uz ovaj tekst objavila je i svoju fotografiju.

Novinari su ovim malim istraživanjem otkrili da djevojke rado ostavljaju svoje fotografije na ovoj stranici, a profili djevojaka iz Dalmacije otkrili su im da traže sponzore u Australiji, Americi, Ujedinjenim Arapskim Emiratima...Nisu djevojke jedine koje traže sponzorstvo, ima dosta i mladića, pa čak i iz Hrvatske koji su u potrazi za sponzorima. 

"Imam 18 godina, 185 cm sam visok, 64 kg težak. Model sam i tražim bogatog muškarca ili ženu koji bi me financirali, plaćali mi stvari koje poželim", poželio je jedan mladić iz Zagreba. 

Većina su muškarci, poput jednog iz Brightona u Engleskoj koji navodi da ima ušteđevinu od 500 tisuća dolara i traži nekoga s kim će uživati. No, tu ima i milijunaša koji u svoj profil lijepe slike svojih luksuznih nekretnina, automobila... Dakle, što si bogatiji, to ćeš pokupiti više djevojaka (ili mladića).

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar 123456
123456
15:57 28.05.2017.

Prostitucija treba legalizirati.

DU
Deleted user
23:27 28.05.2017.

užas - te treba na goli otok.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:18 28.05.2017.

AH staro pravilo - ne zaljubljuju se puce v tuđe oči neg debele lisnice >;-))