Godišnji horoskop

Evo što čeka Ovna u 2021. godini: Poslovne prilike, problemi u vezi, više fizičke aktivnosti...

Foto: Pixabay.com
Evo što čeka Ovna u 2021. godini: Poslovne prilike, problemi u vezi, više fizičke aktivnosti...
01.12.2020.
u 16:15
Preporučuje vam se više tolerancije.
Pogledaj originalni članak

Možda 2020. nije bila najbolja godina ikada, ali sve nade polažu se u iduću koja samo što nije stigla. Prvi znak kojem donosimo godišnji horoskop je Ovan. Kakva će situacija biti na poslu, što će se događati na ljubavnom polju i kako treba paziti na zdravlje? Odgovore na ova pitanja zna astrologinja Anđelka Subašić. 

Pogledajte video za sve informacije:

POSAO – većini vas Ovnova 2021. godina može u poslu biti puno ugodnija i lakša. Okolnosti će biti na vašoj strani.
Preporučuje vam se više tolerancije i prihvaćanje poslovnih prilika koje vam se mogu činiti ispod vašeg nivoa. Više prepreka
pojaviti će se Ovnovima koji su rođeni 11-19 travnja. Te prepreke vas zapravo sprječavaju da ne ostvarite planove koji
su za vas štetni. Savladati vlastiti ego za vas je doista izazov, ali možete vi to.

LJUBAV – postoje problemi koje već nekoliko godina ignorirate a oni vam kvare ljubavne odnose. Pokušajte više slušati tuđe
emocije, ali i prepustiti vašem srcu da vas vodi. Ljubav je nesebičnost, davanja i primanje u jednakim omjerima. Odaberite da li ćete sebe staviti na prvo mjesto i biti sami ili ćete podijeliti emocije i uživati u ljubavnom odnosu.

ZDRAVLJE – u 2021 godini najvažnije za većinu Ovnova biti će psihička ravnoteža. Na drugom mjestu je fizička kondicija, koju
možete postići i održati sa redovitim vježbanjem kretanjem.

Doznajte koji su horoskopski znakovi kompatibilni u spavaćoj sobi:

Foto: Shutterstock
Seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: shutterstock
Seks u 80-ima
Foto: screenshot/facebook
seks

OSOBNE FINANCIJE

Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija

Svaki dan se suočavamo s mnogobrojnim odlukama. Većina ih je jednostavna poput onih što danas doručkovati ili odjenuti, no postoje i one složenije kao što su: „Koliko novca mogu potrošiti na kupovinu hrane ili cipela?“ ili „Mogu li si priuštiti odlazak u kino?“. Što smo uspješniji u donošenju odluka, život će nam biti kvalitetniji; uz manje briga, bolje ćemo koristiti vrijeme, učinkovitije raspolagati novcem i naposljetku biti sretnije i zadovoljnije osobe.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.