Tajne odijevanja

Dnevna haljina seže ispod koljena, a ramena otkrijte za izlaske

Foto: tomislav miletić/pixsell
Dnevna haljina seže ispod koljena, a ramena otkrijte za izlaske
30.10.2010.
u 11:00
Kod dnevnih haljina dekolte ne bi smio biti otvoreniji od tri centimetra dok su haljine bez naramenica rezervirane za svečane prigode
Pogledaj originalni članak

Kako odabrati pravu haljinu? Koju boju nositi u kojoj prilici? Je li bolji izbor vunena ili svilena haljina? Koju dužinu haljine odabrati? Takva i još mnoga druga pitanja postavlja si svaka žena pri izboru savršene haljine. Kako im skratiti muke dosjetila se modna novinarka i savjetnica Alma Premerl Zoko, koja je promovirala projekt Alma savjetuje: haljine. 

– Vunenu haljinu uvijek nosite u kombinaciji s podsuknjom jer tako ćete izbjeći podizanje haljine kad hodate (zbog hulahupki), ali i spriječiti poglede na vaše donje rublje – savjetuje Alma i dodaje kako je idealna duljina dnevne haljine tri prsta ispod koljena. 

Jedan od problema kod odabira haljine je i koliko dubok dekolte je pristojan. 

– Kod dnevnih haljina dekolte ne smije biti otvoreniji od tri centimetra. Haljine bez naramenica nosite ipak za svečane prigode. Imate li koji kilogram više, haljina neka bude spuštenog struka – istaknula je Alma. 

Odabir boja od presudne je važnosti, a nosite li, primjerice, smeđu boju, kombinirajte je s ljubičastom. Osim ove knjige u izdanju Večernjeg lista, slijede još tri nastavka Alma savjetuje za posebne prigode, vjenčanja, krštenja... Svaki od nastavaka zbirke može se kupiti na svim kioscima diljem zemlje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RI
riječanka
14:39 30.10.2010.

...jel to ova Alma, koja se je uvukla u ovu crnu haljinu.....pa ja onda nebi da me Alma savjetuje.......i dalje bi po svom.

Avatar Časna seka
Časna seka
14:48 30.10.2010.

Što kraće, što manje materijala, što jeftinije.

TR
trckaralo
10:37 31.10.2010.

ja volim dopičnjake!