Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne odijevanja

Dnevna haljina seže ispod koljena, a ramena otkrijte za izlaske

alma
tomislav miletić/pixsell
30.10.2010.
u 11:00

Kod dnevnih haljina dekolte ne bi smio biti otvoreniji od tri centimetra dok su haljine bez naramenica rezervirane za svečane prigode

Kako odabrati pravu haljinu? Koju boju nositi u kojoj prilici? Je li bolji izbor vunena ili svilena haljina? Koju dužinu haljine odabrati? Takva i još mnoga druga pitanja postavlja si svaka žena pri izboru savršene haljine. Kako im skratiti muke dosjetila se modna novinarka i savjetnica Alma Premerl Zoko, koja je promovirala projekt Alma savjetuje: haljine. 

– Vunenu haljinu uvijek nosite u kombinaciji s podsuknjom jer tako ćete izbjeći podizanje haljine kad hodate (zbog hulahupki), ali i spriječiti poglede na vaše donje rublje – savjetuje Alma i dodaje kako je idealna duljina dnevne haljine tri prsta ispod koljena. 

Jedan od problema kod odabira haljine je i koliko dubok dekolte je pristojan. 

– Kod dnevnih haljina dekolte ne smije biti otvoreniji od tri centimetra. Haljine bez naramenica nosite ipak za svečane prigode. Imate li koji kilogram više, haljina neka bude spuštenog struka – istaknula je Alma. 

Odabir boja od presudne je važnosti, a nosite li, primjerice, smeđu boju, kombinirajte je s ljubičastom. Osim ove knjige u izdanju Večernjeg lista, slijede još tri nastavka Alma savjetuje za posebne prigode, vjenčanja, krštenja... Svaki od nastavaka zbirke može se kupiti na svim kioscima diljem zemlje.

Ključne riječi

Komentara 3

RI
riječanka
14:39 30.10.2010.

...jel to ova Alma, koja se je uvukla u ovu crnu haljinu.....pa ja onda nebi da me Alma savjetuje.......i dalje bi po svom.

Avatar Časna seka
Časna seka
14:48 30.10.2010.

Što kraće, što manje materijala, što jeftinije.

TR
trckaralo
10:37 31.10.2010.

ja volim dopičnjake!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije