nisu svi oduševljeni

Dizajnerica ženi prepravila bakinu vjenčanicu iz 1949.: 'Iskreno, bila je bolja prije!'

Foto: TikTok/@mariahsliwinski
Dizajnerica ženi prepravila bakinu vjenčanicu iz 1949.: 'Iskreno, bila je bolja prije!'
22.05.2023.
u 16:30
Satenska je haljina prvobitno u stilu vjenčanica iz sredine prošlog stoljeća imala duge rukave, velike volane, korzet prepun ušivenih detalja oko grudi i puf rukave.
Pogledaj originalni članak

Iako je za neke mladenke kupnja vjenčanice prilika da pronađu nešto što je kao krojeno za njih, druge će rado odjenuti vjenčanicu neke drage im osobe, kao simbol nečeg posuđenog, kako za taj dan nalaže tradicija. Ponekad, naravno, te haljine treba malo prepraviti, ili da bolje pristaju ili da izgledaju malo modernije. Tako je i dizajnerica Mariah Sliwinski dobila zadatak da osvježi vjenčanicu klijentice koja joj je, uoči svog vjenčanja zakazanog za idući mjesec, donijela bakinu haljinu iz 1949. godine. Nakon što ju je krojačica skratila i s nje uklonila duge rukave, dizajnerica je prepravljenu vjenčanicu pokazala na svom TikToku, no moderna verzija nije svih oduševila.

Satenska je haljina prvobitno u stilu vjenčanica iz sredine prošlog stoljeća imala duge rukave, velike volane, korzet prepun ušivenih detalja oko grudi i puf rukave, a dzajnerica ju je transformirala; prvo krateći haljinu, pa skidajući s nje volane. Nakon toga, Sliwinski je zamijenila nekoliko gumba koji su na haljini nedostajali, prije nego što je odrezala duge rukave kako bi napravila vjenčanicu bez naramenica.

@mariahsliwinski PT.2 for reveal! #repurposedweddingdress #weddingdress #weddingdressmakeover #grandmasweddingdress #fyp #upcycled ♬ dźwięk oryginalny - ZatańczmyPL - Pierwszy Taniec

Također, iskoristila je nešto ostatka materijala kako bi napravila veliku mašnu koja je trebala mladenkini padati na dnu leđa, a njezino je djelo privuklo veliku pozornost na internetu, skupivši više od 27.200 lajkova i 6,5 milijuna pregleda. U komentarima su pratitelji podijelili svoje reakcije, međutim, nisu svi bili oduševljeni novim dizajnom.

VEZANI ČLANCI:

"Užas, razočaravajuće... definitivno je bilo bolje prije", napisali su neki u komentarima, no bilo je i onih kojima se svidjela modernija verzija. "Totalno posebno, svaka čast", pohvalili su dizajnericu koja je svima na platformi poručila da mladenka u novoj/staroj izgleda fantastično i da se njoj svidjela. "To je na kraju ionako jedino važno!", zaključila je Sliwinski, a prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Buduća mladenka želi poslati ispričnicu onima koje neće zvati na vjenčanje: 'To je grozno!'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.