tko bi rekao...

Cijelo vrijeme pogrešno čistimo salatu? Evo kako ju očistiti bez noža, u sekundi!

Foto: TikTok
Cijelo vrijeme pogrešno čistimo salatu? Evo kako ju očistiti bez noža, u sekundi!
15.05.2022.
u 13:05
Umjesto posezanjem za nožem, isprobajte lakši i brži način rezanja salate
Pogledaj originalni članak

Ako niste posebno vješti u kuhinji neki vam brzi i jednostavni trikovi mogu olakšati život; a jedna je žena tako na društvenim mrežama oduševila pratitelje s odličnim savjetom za brže i lakše čišćenje salate.

Suzy s korisničkim imenom @ocwarrior19, podijelila je na TikToku brz i jednostavan trik za vađenje 'srca' salate bez noža, a uz svoj je video napisala: "Ovako me naučila moja mama!"

@ocwarrior19 My momma taught me this one#tipsandtricks #foodtok #foodhacks #lifehacks #lifetips #FindYourEdge #didyouknow #lettuce #letsplay#apifamily #americanidol ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put:

Foto: Getty Images
Krumpirići
Foto: Getty Images
Krumpirići
Foto: Thinkstock
Prženi krumpirići
Foto: Thinkstock
prženi krumpirići
Foto: Thinkstock
Krumpirići

Ona najprije odmotava prozirnu foliju oko zelene salate koju krene tako da joj sredina gleda prema stolu pa snažno lupi salatom o stol, ponovno okrene salatu i izvadi sredinu, ostavljajući samo listove...

Njezin je video brzo jpostao viralan na društvenim mrežama, a mnogi je korisnike iznenadilo kako jednostavno može biti čišćenje.

"Upravo sam naučio nešto novo!”, komentirao je jedan, a jedna je korisnica dodala: "Ovo sam naučila u restoranu u kojem sam radila kad sam imala 15 godina. Tako se to radi!!"

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
kopija34
13:53 15.05.2022.

To nije vidilo salate