Hrana koju jedete

Burger King ponovno 'trola' McDonald's: Pokazali da njihovi burgeri nemaju aditiva

Foto: Screenshot
Burger King ponovno 'trola' McDonald's: Pokazali da njihovi burgeri nemaju aditiva
20.02.2020.
u 16:33
Kada jedete u restoranima brze hrane, ni ne pitate se kakvu hranu jedete, a često ona sadrži veliku količinu aditiva.
Pogledaj originalni članak

Burger King, jedan od poznatijih restorana brze hrane poznat po svojim burgerima, na svom YouTube profilu objavio je video kojim promoviraju ljepotu prave hrane, to jest hrane bez aditiva.

Pogledajtekako je započelo Burger Kingovo trollanje McDonald'sa:

Objavili su video u kojem pokazuju kako njihov burger nema aditiva, a kako bi pokazali istinu ostavili su burger da prirodno stari i pljesnivi kroz 34 dana. Svojim videom htjeli su pokazati kako njihovi burgeri nemaju umjetne aditive i u svojim restoranima ne prodaju stare burgere, ali reakcije su bile podijeljene.

"Za sve one koji se pitaju zašto su napravili ovu reklamu, pogledajte burger iz McDonald'sa koji je ostao isti i nakon 20 godina", glasio je jedan komentar. "Prvo sam bio wow, a onda sam bio ovo je predivno, trebamo više stvari poput ove", složio se drugi. Ostali se baš nisu složili s njihovom reklamom: "Vidim što pokušavate, ali sve što mislim je fuj. Možda je burger bolji, ali nakon ovog ne želim ići u Burger King." Drugi su se složili: "Zbog ovoga želim jesti u Wendy's."

Cilj ove reklame bio je potaknuti ljude da razmišljaju o tome kakvu hranu jedu te da su njihovi burgeri napravljeni prirodno i bez dodataka. Sada je samo na vama da odlučite gdje ćete kupovati svoje burgere.

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar SandraHO85
SandraHO85
17:07 20.02.2020.

Tгаžim seks, ali hoćеš li? Uđi ovamo -> http://kisstok.com