Samo za njene oči

Bondova djevojka nosi samo najbolji nakit – kristale Swarovski

Foto: Swarovski
swarovski
Foto: Swarovski
swarovski
Foto: Swarovski
swarovski
10.10.2012.
u 00:01
Ne bi to bio pravi film o Jamesu Bondu kad njegova djevojka ne bi nosila najblještaviji nakit na svijetu – s kristalima Swarovski
Pogledaj originalni članak

Najpoznatiji tajni špijun na svijetu možda nosi najbolja odijela, ona s potpisom dizajnera Toma Forda, no Bondova djevojka Severine (u novom nastavku "Skyfall" glumi je francuska glumica Berenice Marlohe) nosi najljepši nakit – i to ukrašen kristalima Swarovski.

Luksuzni je brend htio doprinijeti novom nastavku o tajnom agentu 007 pa je angažirao najpoznatijega britanskog draguljara Stephena Webstera (njegovi su klijenti  Madonna i Johnny Depp) kako bi kreirali kolekciju nakita upravo za novu Bondovu djevojku Berenice Marlohe koju je Swarovski odabrao kao zaštitno lice svoje jesenske kampanje "Kraljevstvo dragulja".

– Bez sumnje, ova suradnja s draguljarskim brendom Swarovski za novi Bondov film za mene je bila pravi izazov. Mislim da će ova linija nakita savršeno odgovarati scenama iz filma – rekao je Webster. Kolekcija, čiji je lajtmotiv zmija, već je dostupna u prodaji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.