Neobičan posao

Boksačica pronašla dodatni izvor zarade: Prodaje fotografije stopala, a za par čarapa dobije i do 4000 kn

Foto: Instagram/@ebanie_bridges
Boksačica pronašla dodatni izvor zarade: Prodaje fotografije stopala, a za par čarapa dobije i do 4000 kn
03.09.2020.
u 12:30
Do sada je zaradila zaista veliku svotu novca, a i dalje joj je ovakav prinicp zarade jako neobičan, kako sama kaže
Pogledaj originalni članak

Dok gotovo svi svakodnevno čarape stavljaju u perilicu rublja, Ebanie Bridges tu naviku nema, a razlog tome je što ona svoje čarape nakon nošenja prodaje kako bi imala dodatan prihod novca, prenosi LADBible. Iako je sve počelo kao šala, ova 33-godišnja boksačica iz Australije razvila je ozbiljan posao. Prve čarape je prodala svom obožavatelju iz Britanije, a bile su 'posebne' jer ih je nosila na treningu. Zaradila je čak 500 funti odnosno 4 400 kuna. 

Od tada u samo mjesec dana zaradi i do 4000 dolara (malo manje od 20 000 kuna), a najveći iznos koji je dobila za jedan par čarapa bio je 900 dolara (4000 kuna). 

Kako će izgledati prvi dan škole i vrtića za učenike, učitelje, roditelje...

Osim toga, zarađuje i tako što prodaje fotografije svojih stopala na kojima ima čarape, a po jednoj fotografiji zaradi oko 100 dolara (500 kuna). Nakon što su se obožavatelji zainteresirali za njezina stopala, počeli su joj se javljati i razni brendovi čarapa za suradnju. 

"Od takve gluposti zaradila sam veliku količinu novca. U čak 25 zemalja čulo se za moj biznis. Koliko god dugo to radim i dalje mi je neobično poslati fotografiju svojih stopala i za to primiti novac."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PO
Polarus
13:33 03.09.2020.

influencerica...

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:22 03.09.2020.

Posto posrane gace?

DU
Deleted user
13:16 03.09.2020.

Muškarci su krivi za ovo. Luđaci daju takvim ludačama novce za ništa.